Ultima actualizare: azi, 14:14

Locale

Școala Gimnazială Ion Creangă a adunat peste 2.000 lei la Târgul de Paște

oua pasteTârgul de Paște organizat joi de Școala Gimnaziala Ion Creangă a adunat 2.130,55 lei, bani care au fost donați Asociației Stea.

La târg au participat cadrele didactice, elevii și părinți acestora. Aceștia în decurs de o săptămână au creat obiective specifice sărbătorilor pascale și au făcut prăjiturele pe care le-au vândut în scop caritabil.

La finalul târgului, organizatorii au reușit să strângă suma în valoare de 2130,55 lei pe care au donat-o copiilor sărmani de la Asociația Stea. Directorul Școlii, Tamara Volcovinschi a înmânat acești bani reprezentantului Asociația Stea, Diana Bretan.

”Pe lângă surpriza avută ieri, când am văzut amploarea evenimentului și multitudinea obiectelor create de acești minunați copii, astăzi a venit surpriza să aflăm câți bani au fost adunați. Nu putem decât să mulțumim din suflet cadrelor didactice, elevilor și părinților acestora care au ales să ajute copiii sărmani, care trăiesc în condiții greu de imaginat ”, a afirmat reprezentantul Asociației Stea, Diana Bretan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.