Ultima actualizare: azi, 08:53

Locale

Accident în Negrești-Oaș. Șoferul a părăsit locul accidentului

accidentLa data de 30.04.2014, orele 21,46, lucrătorii Poliției orașului Negrești Oaș au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, despre faptul că pe str. Ion Creangă din Negrești Oaș a avut loc un incident rutier.

Din verificările efectuate s-a stabilit că numitul C. Ioan de 47 ani, domiciliat în comuna Certeze,  județul Satu Mare, în timp ce conducea autoturismul marca Fiat, în dreptul unui imobil de pe str. Ion Creangă, a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă, ieșind în câmp.  În  urma  evenimentului  a  rezultat  rănirea  ușoară  a  numitului F. Vasile de 48 ani, din Negrești Oaș, pasager în autoturism.

Conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție, în direcția Bixad – Negrești Oaș, însă a fost reținut la scurt timp de către polițiști. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere de nici o categorie. A fost condus la Spitalul Negrești Oaș unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

Șoferul este cercetat penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, respectiv vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.