Adrian Cozma către Laura Bota: Ciocu’ mic!

27 mai 2014 | 40 comentarii

Adrian CozmaPreședintele Organizației Județene de Tineret a PDL Satu Mare, Adrian Cozma, a criticat astăzi, într-o conferinţă de presă, campania electorală dusă de partidele ”traseiste” înscrise în cursa electorală, care au creat reticență în rândul sătmărenilor de a participa la vot.

Ținta acestuia a fost Partidul Mișcarea Populară, considerând că membrii acestui partid au dus campanie în minciună, prin declarațiile repetate ale președintelui PMP Satu Mare, Laura Bota, cu privire la numărul membrilor de partid, arătând că aceasta a obținut mai puține voturi.

Aceste partide, nu știu cum să le numesc, traseiste. Aici mă refer la partidul mișcător, Partidul Mișcarea Populară, care a obținut 1070 de voturi. Vă rog să faceți un exercițiu de memorie în care acum vreo două-trei săptămâni, distinsa doamnă de pe locul 6, ne spunea câte mii de membri are. A luat vreo 1500 de la PDL, vreo 1.000 de la PP-DD, a luat toată organizația de tineret de la PDL, PNȚCD-ul l-a desființat la Satu Mare, l-au luat tot ei. Acum sunt două variante. Ori a mințit, așa cum am spus tot timpul și se dovedește, ori acei membri nu au votat-o. Nu vreau nici să critic, însă trebuie să spunem că e momentul să facem o altfel de politică, e momentul ca unii oameni care vin în fața cetățenilor și mint, așa cum s-a demonstrat după aceste alegeri cu reprezentanta acestui partid care ne-a ținut în minciună o lună de zile, să nu mai existe. Cetățenii au trimis-o la plimbare, pe locul 6. Nu-mi rămâne altceva decât să spun: Ciocu’ mic”, a declarat Adrian Cozma.

Adrian Cozma vrea ca în viitor toți candidații și președinții de partide să fie mai respectuoși atât față de cetățeni cât și față de competitori.

Sigur că mai sunt și alți băieți cu ciocolată, cu lapte, pe care i-am așteptat cu mare drag într-o dezbatere, să-i vedem, să ne zică cum e cu ciocolata. Și ei ar trebui să aibă în vedere aceste rezultate și sper ca pe viitor, toți factorii implicați, în mod special candidații și conducătorii de partide, să fie mai respectuoși față de cetățeni și față de competiție”, a spus Adrian Cozma.

Președintele organizației de tineret a PDL Satu Mare speră ca prin noua conducere de la PNL Satu Mare să fie reprezentați oamenii de dreapta și speră într-o alianță cu aceștia pe proiecte de dreapta în favorul cetățenilor.

Ceea ce se întâmplă în PNL ne confirmă ceea ce am tot spus. Această dependență de PSD demonstrează efectiv că liberalii nu au fost reprezentanți în Satu Mare, cel puțin în ultimii trei ani, absolut deloc”, a mai afirmat Adrian Cozma.

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (40)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. patetic spune:

  bai, cozma, ciocu mic tu. ce campanie de cacao ti-ai facut, baiete? eu, cetatean te-am văzut o data in toata campania. singurul vostru noroc a fost andreea paul care a tras si pt idioata de blidar, cat si pt lista de la euro, in locul tau.
  cei de care tu comentezi au fost in fiecare zi pe coclauri si nici nu au vechime in politica cum ai tu. cel putin baiatu cu ciocolata, de care pomeneai.
  tu, care, astepti ca fraieru sa mai plece cineva si sa ajungi la ciolan, ex lista de consilieri. esti patetic. scoate-ti capu din fund si respira aerul ce te-nconjoara. vezi sa nu lesini.

 2. pdl spune:

  voi sunteti chiar cretini. mai cozma, de la care n-am nici o pretentie, dar totusi, esti picat in cap?
  te pui s-o ataci pe bota si huzau, in loc sa faci opozitie serioasa la psd? inca n-ai inteles nimic. trist. du-te si culca-te. lasa alti tineri in locul tau, ca nu-i de tine politica

 3. papagalul portocaliu spune:

  Cozma e proaspat intors de pe fasie, a mai trecut un transport inspre UE probabil. Cozma e un zero barat.

 4. petru spune:

  A .Cosma nu dezinforma si te rog cere scuze numarul total de voturi este de 3700, in colegiul 2 sa obtinut de LAURA 1O70.DE CE NU POTI FI CORECT//?.

 5. Dorel spune:

  PMP este un partid de traseisti, care este evident ca o sa dispara. Un partid care s-a nascut din minciuna. Bota plimba ursu, ca esti dedicata PSD ului

 6. Anuca spune:

  E plin PMP de oameni cu “coloana vertebrala”…care s-au bazat doar pe minciuni si cifre umflate pentru a dezimforma puplicul.

 7. mitea spune:

  ia uite in cine da cocosu! in cei cazuti , ca in aia care lo facut consilier judetean, in speta Govor, nu are curaj

 8. Pimp spune:

  Nu i-a raspuns Cozma decat la ceea ce a tot afirmat desteapta prin presa de nu stiu cata vreme!Ca vai doamne cata lume a plecat odata cu ea la PMP…evident ca cei care au plecat, care intra intr-un taxi de altfel, nici macar aia nu au votat-o!Penibila si ea!

 9. Doru spune:

  Nu l-a facut Govor consilier judetean!Cei care afirmati asemenea aberatii ar fi bine sa va mai informati sau sa cunoasteti niste legi!Vorbiti si voi sa aflati in treaba.

 10. Vasile spune:

  PMP nu a fost in stare sa aiba membrii noi si disperati au racolat (imaginar) de laun partid bine inchegat.

 11. Ileana spune:

  D-na Laura Bota,pe toata durata campaniei,cu cine a-ti fost in opozitie? Cu partidele de dreapta sau cu cei de la putere? Hotarati-va!

 12. Andra spune:

  Are dreptate domnul Cozma. A facut Bota atata taraboi pentru nimic si a mai si venit cu minciuni. Oare ea a crezut ca va fi deputat? A primut un onorabil loc 6 :-D

 13. Natalia spune:

  Are mare dreptate domnul Adrian Cozma,cineva trebuie sa arate si realitatea.Oare uitati toti cat se mandrea doamna Laura ca membra a PDL-ului,si acum arunca cu noroi.Mare om,mare caracter!

 14. vlad spune:

  Ciocu mic o sa primesti si tu cat de curand de la petre:))

  • Membru spune:

   Ce petre?Vrei sa va culeaga pe toti salvarea din santuri?nu va puneti cu Cozma, prietenii stiu de ce…

 15. alin spune:

  Rezultatul nu a fost foarte bun pentru pmp, dar pentru pdl a fost dezastruos. Parerea mea impartiala

 16. marcel spune:

  adi cosma, ce astepti de la laura gaura

 17. romulus spune:

  cu ,,ciocu mic ,, laura nu rezolva niciodata nimic .
  Toata viata ei profesionala si politica este cladita pe fals , minciuna si santaj .
  nu inteleg ce va mira la comportamentul acestei femei .
  cu siguranta putinii oameni de valoare din pmp isi vor da seama ce om au sustinut la Satu Mare .

 18. fumator spune:

  rau esti de gura traficante, fumeaza un jing ling sau un pall mall sa te calmezi:))

 19. Laura spune:

  Domnul cozma cu ciocu mare incearca sa distraga atentia de la problema lor defapt adica scorul pdl de la satu mare, adica 9%

  Asta e problema

 20. ion spune:

  BRAVO , MITEA -, PAPAGAL aveti dreptate, in 5 minute a fost facut consilier, iar cu fisia sa aibe grija .

 21. aprozar spune:

  Unul dintre cele mai bune articole pe care le am citit pe net in ultima vreme. Baiatu asta are sange in instalatie. M-am amuzat copios. Bine zis domnule Adrian! “baiatu cu ciocolata” – mor de ras

 22. adrian sm spune:

  asa cum ,,supercandidata” Ileana Blidar a tras in jos PDL-ul la nivel de municipiu , adica alegatori mai breji, asa baiatul cu ciocolata a tras in jos Forta Civica, vorba romaneasca: nu exista padure fara uscaturi. S-a dovedit astfel ca la nivel decizional si condecerea judeteana PDL, respectiv Petre Muresan si a FC , cine-o fi ala la judet , sunt incapabili sa ia hotarari care sa le avantajeze partidele, astfel incat acestea sa creasca1

 23. elector spune:

  Pacat de tineretea acestui cetatean, noi dorim altfel de politica, fara astfel de expresii, dar de ce dupa campania electorala, este o doza de lasitate, de ce acum cand dreapta incearca sa se unmeasca loveste in ea. Cui face jocurile acest tanar, poate PSD- ULUI?. Sper ca PDL va lua pozitie fata de astfel de iesiri altfel eu nu ii mai votez . De ce tolerati astfel de comportamente domnule presedine ?

 24. Molnar spune:

  Daca imbecilii din pdl unii cu si fara bacalaureat doar in a doua decada a vietii pe la 47 ani asai Petrea lui Muresan sunteti dezorientati si faceti opozitie tot partidelor de dreapta PMP si FC, normal mercenarilor ca psd-ul va astupa gura cu cate o lucrare cu statu …..
  PMP putea obţine un scor senzaţional.Nu, nu putea. Acest scor de 6% e senzaţional. Scrutinul din 25 mai 2014 a fost unul  al maşinăriilor de partid.Cel mai bun exemplu îl dau scorurile altor partide.Forţa civică, deşi condusă de MRU, a obţinut doar 2,60%, PER, avînd în frunte pe Radu Moraru, a obţinut doar 1,15% din voturi.E limpede.Formaţiunile care n-au avut maşinăriile întruchipate de primari au eşuat.PMP a obţinut scorul de 6% numai şi numai datorită începutului de structuri în teritoriu.Fără ele nu obţinea nici 1%.2) PMP a fost întrecut de Mircea Diaconu.E cea mai mare imbecilitate care putea fi gîndită de nişte oameni care au luat Bacalaureatul.Pentru că:a) Scorul lui Mircea Diaconu a fost umflat de maşinăria PSD şi de trădătorii din PNL.b) Mircea Diaconu a primit voturi ca independent.Dacă ar fi condus un partid, acesta nu obţinea nici 1%.PMP trebuie comparat cu partidele şi nu cu un candidat înfăţişat ca o victimă a Sistemului. E ca și cum am compara ciupercile cu nucile  de cocos.c. PPDD a obținut doar 3,67% după acel 14% din decembrie 2012. Experimentului Dan Diaconescu i-a luat locul, în laboratoarele serviciilor, Experimentul Mircea Diaconu. Se va trece și el. Vor urma însă și alte experimente.3) Scorul PMP e scorul lui Traian Băsescu.Absolut fals.Preşedintele s-a compromis sprijinind făţiş PMP. Electoratul lui Traian Băsescu e însă electoratul Preşedintelui Traian Băsescu şi nu al politicianului Traian Băsescu.Vom putea vorbi de un partid a lui Traian Băsescu abia după ce va pleca de la Putere.Electoratul lui Traian Băsescu e unul luminat. El, acest electorat, e gata să sară în ajutorul lui Traian Băsescu doar cînd acesta se manifestă ca preşedinte.Cînd se manifestă ca lider de partid, refuză să meargă la vot.Putem vorbi de un partid al lui Traian Băsescu doar după ce Traian Băsescu va fi liderul oficial al acestui partid. Pentru că a fi liderul unui partid nu ajunge să spui că-l vei vota. Trebuie să și bați coclaurile țării pentru a făuri structuri.4) PMP a obţinut acest scor pentru că n-a adus în prim plan feţe noi.Ne întîlnim iar şi iar cu iluzia celor care nu cunosc România reală.Forţa civică, PER, PNŢCD au  avut feţe noi.Au obţinut un scor mai bun?Nu.Pentru că duminică, 25 mai 2014, şi-au spus cuvîntul maşinăriile partidelor.E aceasta realitatea de esență a europarlamentarelor.A folosi rezultatele  lor altfel decît pentru a aprecia  mașinăriile de partid e o eroare.Dacă nu un mod de fi folositor PSD-ului, dîndu-te jurnalist anti-PSD.

 25. mircea spune:

  citez din articol”e momentul sa facem o altfel de politica”. asa iti imaginezi tu o altfel de politica? INGROZITOR!!!! dupa ce ca ai avut un rezultat sub orice critica vi in presa sa iti dai in cap sa iti mai scada din electorat. ileana isi da in cap in emisiuni, tu in conferinte. ar trebui sa incepeti sa claditi ceva nu doar sa daramati. domnul Petre Muresan urgent regruparea ca va pierdeti cu asa oameni asa declaratii

 26. Yan spune:

  Portret de pedelist:
  1. Nu-mi rămâne altceva decât să spun: Ciocu’ mic”, a declarat Adrian Cozma.
  2.Adrian Cozma vrea ca în viitor toți candidații și președinții de partide să fie mai respectuoși atât față de cetățeni cât și față de competitori.

  Comparati si trageti concluzii! Este gretoasa o astfel de afirmatie a cuiva fata de o femeie.

 27. Realitatea spune:

  Asa se comporta el cu toate femeile, nu numai cu Bota

 28. anti-prostie spune:

  eu nu inteleg de unde atata energie la “tanarul” asta. in toata campania s-a remarcat prin condusul dubei care transporta impartitorii de fluturasi, ma asteptat sa fie mult mai obosit … se compara cu Huzau care era toata ziua printre tineri.
  Huzau a avut curajul sa-si puna imaginea in joc si a facut o campanie proprie si a scos pe satu mare aproape cat tot PDL-ul
  Daca iti faceai campanie proprie pe SAtu Mare nu te vota nici mata!

 29. valeriu spune:

  bai frate,nu ti-e rusine sa dai comunicate de presa?
  Ala DULCE v-a tras-o la toti … a scos pe municipiu peste Bota, peste PNL si la doar 400 voturi de PDL …acum il stie toata lumea ca pe un tanar la care ii pasa de tineri si nu l-am auzit injurand sau vorbind urat …sigur nu e cazul tau, lichea de doi lei!

 30. Mihai Huzău spune:

  Draga Adrian,

  Avand in vedere ca toti tinerii cu care am discutat mi-au inteles mesajul si ironia fina legata de ciocolata, eram sigur ca tu, fiind un tanar implicat in poltica ai inteles mai bine ideea.

  Iti fac pe aceasta cale o invitatie la o cafea pentru a-ti explica si tie mesajul de campanie.

  P.S. – Ti-am pus si tie o ciocolata deoparte. Poate iti mai indulceste atitudinea

 31. griga spune:

  ma scuzati dar pdl a scos 9% in loc de 22% in 2008!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  eventual sa-si dea demisia acest cozma , ca domn nu prea mai e la ce limbaz serveste

 32. Ioan Damian spune:

  mai COZMA cind ti-ai spalat gura ultimadata.proasta educatie ai primit de la mama ta.

 33. PMPIST spune:

  Boato , ai facut de cacao filiala Satu Mare . Ia bajele si dute invartindu-te . Esti falsa si impostoare , nu te mai crede nimeni … de fapt nici tu nu crezi ce zici .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest