Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Andreea Paul: Nu poate Silaghi fura câte voturi poate Blidar lua

deputatul PDL Andreea Paul (4)Deputatul PDL Andreea Paul a lansat astăzi, într-o conferință de presă, atacuri la adresa premierului Victor Ponta și fostului ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, reamintind totodată că o sprijină pe Ileana Blidar, candidata PDL, pentru  postul de deputat  în Colegiul 2.

“Ponta și Silaghi sunt cu venitul, trădatul și plecatul, iar Ileana Blidar cu mandatul. Silaghi și Crețu au abuzat de banii publici în campania electorală. Cu toții să le spunem răspicat că nu poate Silaghi fura câte voturi poate Blidar lua. Ovidiu Silaghi a trădat PNL în ultima zi în care se puteau depune candidaturile și e acum la PSD. Liberalii au rămas descoperiți. Silaghi candidează, așadar, pentru Colegiul 2 la alegerile parțiale parlamentare din Satu Mare pe afișe roșii. Liberalilor le-a cerut sprijinul promițându-le că se întoarce la ei dacă ia mandatul. Socialiștilor le-a promis suportul în cazul în care ia mandatul. Întrebarea logică este: pe cine minte și pe cine va trăda din nou Silaghi? Pe liberali sau pe socialiști? Eu cred că pe ambii pentru că nu va lua acest mandat. România s-ar face de râs sa-l retrimită pe Silaghi în Parlament. Cert este că Silaghi fuge din nou de justiție sub pălăria roșie. El a dovedit prin fapte că: știe doar să fugă de răspundere, de lucrul bine făcut, este un trădător, de la PNL la PSD, căutat fiind de DNA a fugit la Bruxelles, Silaghi este un ministru ratat.  Traseismul politic a lui Silaghi este triplat de candidații PMP și FC. Concret, candidatul FC a fost în trei partide în ultimii doi ani”, a declarat Andreea Paul

Optimistă, deputata o declară pe Ileana Blidar câștigătoare a mandatului de deputat în Colegiul 2.

”Va reamintesc că în Negrești Oaș, în plină campanie pentru parlamentare, în anul 2012, au venit Ponta, Antonescu, Dragnea și Constantinescu și le-am spus că-i bat pe toți la un loc. N-au crezut. Eu m-am ținut de cuvânt. Ileana Blidar este alternativa plină de caracter, competențe și proiecte pentru Colegiul 2. Satu Mare se va mândri cu un deputat ca ea. Ileana Blidar va câștiga mandatul de deputat”, a spus Andreea Paul.

 Aceasta îl mai acuză pe primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica și Partidul Social Democrat (PSD), că desfășoară activități cu conotații electorale în instituțiile și autoritățile publice, pe bani publici. Ca urmare a depus o sesizare la BEJ împotriva acestora.

”Instituțiile publice sunt blocate de campania electorală. Sătmărenii rămân cu problemele nerezolvate și amânate. PSD a antrenat funcționarii publici în folosul propriului electorat. Concret, am depus o sesizare la BEJ împotriva Corinei Crețu și a lui Silaghi care au dat ieri premii din bani publici sportivilor și cuplurilor care au aniversat 50 de ani de căsnicie de la Primăria municipiului Satu Mare. Sesizarea a fost acceptată de BEJ prin decizia nr. 6 din 14 mai 2014. În art. 2 al acestei decizii se precizează că BEJ: „Obligă primarul municipiului Satu Mare și PSD să nu desfășoare activități de campanie electorală sau activități cu conotații electorale în instituțiile și autoritățile publice, pe bani publici”. Acești bani se cuveneau sportivilor și cuplurilor aniversare, sunt banii plătiți din taxele sătmărenilor, iar Silaghi și Crețu nu au niciun merit.  Astăzi, sătmărenii plătesc 150.000 de euro din taxele lor pentru organizarea scrutinului electoral pentru parlamentarele parțiale din Colegiul 2, la mijlocul mandatului. Silaghi trebuie să explice de ce trădarea electoratului său anul trecut este plătit de sătmăreni cu suma de 150.000 de euro, ocazie cu care Silaghi are nesimțirea să le ceară din nou votul”, a mai afirmat Andreea Paul.

 Totodată deputatul PDL şi-a exprimat revolta cu privire la amendarea celor doi tineri care au plimbat ”barca cu Ponta” la Ziua Europei.

”Cei doi tineri care au dus barca lui Ponta prin centru au fost sancționați contravențional cu câte 1.000 lei. Unul dintre ei a fost invitat azi la poliție pentru a da declarații și a fost însoțit de avocatul Adrian Cozma. Au avut o discuție dură cu cei de la poliție pe această temă, însă din toată discuția a reieșit că nu au ce să facă, sunt nevoiți să-i amendeze deoarece așa li s-a impus. Ceea ce este revoltător este că Satu Mare este singurul județ din țara care a amendat această acțiune a PDL, acțiune care a avut loc în aproape toate județele țării, iar în anul 2012 când Valer Marian și USL făceau proteste neautorizate și amenințau pe toată lumea nu au luat nicio măsură. Tinerii au primit amendă de câte 1.000 lei fiecare, fiind maximul prevăzut de lege pentru sancțiunea reținută în sarcina lor (între 300 și 1000 lei). Este un abuz al instituțiilor statului, care contravine principiilor democratice”, a încheiat Andreea Paul

 La finalul conferinţei, Andreea Paul şi Ileana Blidar au aprins lumânări în faţa sediului partidului, în memoria victimelor inundaţiei din 14 mai 1970.

 deputat PDL Andreea Paul

17 comentarii

  1. matzu Răspunde

    Ha ha ha..cat tupeu!!!Nu face nici 7 %!!!

  2. anton Răspunde

    Ti-am castigat mandatu prin redistribuire si acum faci pliscu mare!!!Atata poti!!In rest esti pe diafara!!!
    INCOMPETENTA E NUMELE TAU..D-NA VASS!!!

    • Florin GAL (Pro PMP!!!) Răspunde

      Domnule nu știu cine ești dar in ceea ce o privește pe Vass ai maxima dreptate!!!

  3. nicu Răspunde

    da de ce nu spune si de ce a plecat Babasan din PDL? ar fi ft interesant ca inainte de al face traseist sa explice cum l-au vandut pa 60 000 de lei incasati de la Florisal

  4. Albinuta Răspunde

    Parasuto!!!!!Nu faci decat sa acuzi si sa calomniezi!!!Esti penibila,proasto!!!!!Nu te vezi in oglinda dimineata!!!!Sunteti micuti si tot latrati atat impotriva altora!Atat puteti, acesta va este nivelul,dar ne-am cam saturat de voi.
    Votati PSD-Silaghi Ovidiu!

    • Fuctionar public Răspunde

      Are tupeu aseminator cu baieti destepti din energie (pocaiti)cu dosare penale pe rol .
      Rusine sa va fie .

  5. srg. Răspunde

    O mare HAHALERĂ ..Vai de capu ei !

  6. o doamna Răspunde

    Umblati ca doua ametite pe strazi sa speriati lumea. Mai scutiti-ne de aparitiile voastre. Gata, ne-am saturat. Treceti la cratitele voastre si maturati-va ograda de praful pe care-l lasati in urma dupa atatea plimbari.Ca altceva nu se vede dupa voi.

  7. Nemesis Răspunde

    Si ma intreb ce o sa zica gasca asta cu par de aur dupa ce o sa piarda colegiul ?

  8. aur11 Răspunde

    ce asteptari sa avem de la o “doamna” care isi schimba numele in functie de interes????

  9. Florin GAL (Pro PMP!!!) Răspunde

    Ești o țață măi Vass măi…
    Tu vorbesti de caracter???
    Pai caracterul tau ți-a fugit demult de acasa!!!

  10. aur11 Răspunde

    daca ar fi candidat pe un colegiu cu mai multi udmr-isti se dadea mare si tare cu numele de Vass asa a uitat ca o mai cheama si asa……ipocrizia e dusa la cote maxime de acest personaj penibil….

  11. plesnitoarea Răspunde

    minti cu nerusinare …..LOCUL matale din Parlament l-ai obtinut prin gratia acestei legi electorale tampite cand cel de locul 1 nu intra in parlament si ai intrat tu la redistribuire…..si te mai lauzi ca i-ai batut pe toti la un loc!!!

  12. jenel Răspunde

    Mai Andrea,mi-e jena de ,,nejena”ta.Tu care ai intrat in Parlament pe usa din dos,a se citi redistribuire,te dai mare politician ,,ALES” de SM,incercand prin minciuni sforaitoare s-o duci si pe Ilenuta langa tine.
    Misiune imposibila!!!
    Asa nu convingeti electoratul!
    Lasati-ne!!!!!!!!!!

  13. adana Răspunde

    Bine au facut ca i-au amendat. Eu am primit amenda si nu am comentat atit desi eram insarcinata in ultima luna si mi-am parcat masina in fata serviciului, si au fost doar 17m de la colt… Sa le fie rusine ca de Ziua Europei ei s-au injosit cu asa ceva.Care era legatura cu sarbatoarea respectiva? Locul lor este la circ, impreuna cu Diaconescu (dar cred ca nici unul nu-si mai permit nici biletele de la circ)

  14. Daria Răspunde

    INVESTIGATII SATU MARE= SERGIU BABASAN

  15. srg. Răspunde

    Nu poate lua ea atatea …. cate vrem noi sa ii dam .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.