Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Crimă în Odoreu. Şi-a omorât mama pentru că n-a vrut să-i lase toată averea

batrana odoreu (12)

UPDATE: Crimă în Odoreu. Fiul bătrânei ucise a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind acuzat de omor. Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul şi-a omorât mama pentru că nu ar fi vrut să-i lase toată averea, ci s-o împartă celor doi copii. Bărbatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi-a omorât mama, după care a anunţat vecinii că a găsit-o decedată. Anchetatorii l-au descoperit însă pe criminal. Acesta va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 

Vineri, ora 22:00 – O bătrână în vârstă de 81 de ani din comuna Odoreu a fost găsită decedată în această seară în propria locuinţă, plină de sânge.

Deocamdată nu se ştie exact ce s-a întâmplat, doar că vecinii au fost anunţaţi de fiul bătrânei că se află decedată în locuinţă, plină de sânge, aceştia sunând la 112. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la ambulanţă, însă nu s-a mai putut face nimic pentru bătrână. De asemenea, s-au mai deplasat mai multe echipe de poliţişti care au demarat o anchetă.

Potrivit vecinilor, bătrâna era dezbrăcată şi a murit într-o baltă de sânge. Fiul acesteia le-a spus vecinilor că şi lucrurile erau întoarse prin casă, masa era răsturnată.

Nu se ştie deocamdată despre cum a decedat bătrâna, fiind suspiciuni de viol urmat de crimă. Unii vecini spun că femeia avea şi arsuri pe corp, alţii că ar fi fost legată.

Vom reveni cu detalii.

batrana odoreu (8)

batrana odoreu (15)

3 comentarii

  1. Ralu Mic Răspunde

    Buna seara! Daca stie cineva numele (macar numele de familie) al doamnei decedate, v-as ruga sa ma anuntati.Este foarte important, ar putea fi o cunoscuta de-a familiei mele!Va multumesc.

  2. anonim Răspunde

    Nichita maria

  3. Mihail Răspunde

    Crma odioasa la Odoreu ! Virsta victimei 81 ani . Daca avea 18 ani era o crima frumoasa ( conform GNV )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.