Consiliul Local a aprobat mandatul lui Vasile Țăran în postul de manager al Teatrului de Nord

29 mai 2014 | 8 comentarii

consiliul local (13)Consiliul Local a aprobat în ședința de astăzi rezultatul final al concursului pentru postul de management al Teatrului de Nord Satu Mare, prin care Vasile Ţăran a fost desemnat câştigător.  

Majoritatea consilierilor a votat pentru acest proiect, în vreme ce șase consilieri s-au abținut. 

Amintim că omul de afaceri Vasile Ţăran a obţinut postul de manager, el fiind singurul candidat căruia i-a fost admis dosarul.

 

Etichete: , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (8)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. satmarean 2014 spune:

  Daca acest vasile taran este omul pe care-l cunosc eu,un analfabet,om de “flaster”,atunci halal cultura satmareana! Eu vreau sa-i fie dat un test de cultura si de cultura generala,eventual o dictate a unei lectii de clasa a 5-a! Sa vedeti atunci cine este omul! Pana atunci, ii rog pe cei care l-au propus pe acest om,sa ii prezinte C.V-ul,sa vedem ce legatura are acesta cu cultura!

 2. satmareanca spune:

  Vicele Roca sfideaza consiliul local si in special grupul UDMR,pe langa lipsa de cunostinte elementare de administratie acest fanfaron se crede un expert (sluga lui KOJAK).

 3. udmr spune:

  UDMR primeste ceea ce merita !!!!Si ei sfidau mereu cind era Gyusike primar.

 4. psd spune:

  Asa ,bine zis dar udmriti stiiau administatie ,luati discutiile din sedintele de consiliu local ale lui Ileys punctuale si bine documentate pe proiecte si hotarari,si urmariti gargara lui COIca si a slugii Rouka (pelticu)care au impresia ca sunt deosebiti asii administratie dar sunt paraleli cu problemele orasului.

 5. contabil spune:

  urmariti si alocarile de fonduri date de gyuszika si gasca si ale lui csehi si vedeti si socotiti cat si cui au dat…si apoi mai vorbim daca vreti…

 6. dominium/silcomprest spune:

  Priceperea administratiei iudemeriste la adminsitratia publica se rezuma la dominium si la lucrari cat mai multe pentru ei. Priceputi/nepriceputi cum au fost de aia a facut gyuszi bacsi si gabor atatea pentru municipiu cand erau in tandem, si te gandesti ca gyula vroia inca un mandat sa aiba 2 de vitelprimar si 3 de primar. fereasca. Marad kolozvaron bizstos,nehogy visza gyere apus.

 7. stiumaimulte spune:

  Mda totzi striga de tzaranu dar cand la sectia maghiara sa manipulat ajungerea in scaunul de director al traficantului de droguri besenjei junior care ia urmat ca intr-o adevarata dinastie taticului besenjei senior….

 8. stii o lae spune:

  Noua formula castigatoare :
  COICA -TARANUL SA TRAIASCA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest