Ultima actualizare: azi, 14:25

Locale

La Târgul liceelor careiene au participat peste 500 de elevi

targul liceelor careiene (3)Joi, 8 mai 2014 în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc Târgul ofertei educaționale – Târgul liceelor careiene, adresat absolvenților claselor a VIII-a.

Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc la ora 10.00 în prezența reprezentanților instituțiilor de învățământ, inspectoratului școlar și a oficialităților locale. Au luat cuvântul Bogdan Georgescu, directorul Direcției de Cultură și Sport a municipiului Carei, Eugen Kovács, primarul municipiului Carei, inspector școlar general Mariana Roman și Aurelia Havrincea, coordonator CJRAE Satu Mare.

Liceele din municipiul Carei și-au prezentat oferta educațională, specializările pentru care pot opta viitori absolvenți ai claselor a VIII-a și orice alte detalii solicitate de vizitatorii târgului. Liceele care au participat la târg au fost: Liceul Teoretic Carei, Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” Carei, Liceul Tehnologic „Simion Bărnuțiu” Carei și Liceul romano-catolic „Josephus Calasantius” Carei.

Fiecare liceu și-a amenajat standul cât mai creativ și atractiv, astfel încât cei care au vizitat în cursul zilei Castelul au putut vedea modul în care s-au prezentat liceele și diversele activități pe care le desfășoară acestea în cadrul procesului educațional.

Această primă ediție a Târgului liceelor careiene, organizată de Direcția de Cultură și Sport Carei în Castelul Károlyi a fost un succes, de-a lungul zilei, participând la târg peste 500 de elevi de la școlile gimnaziale din Carei și din localitățile din apropiere.

După ora 16.00 târgul a putut fi vizitat și de părinții dornici să afle specializările pentru care pot opta viitori absolvenți ai claselor a VIII-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.