Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Mașină furată din Italia, oprită la Petea

vama peteaPoliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat la intrarea în țară o autoutilitară care figurează furată din Italia. Mașina a fost indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor.

Joi, 08 mai, în jurul orei 10.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în România Grigore C., în vârstă de 48 de ani, din județul Iași. Bărbatul conducea un autotractor marca DAF, cu remorcă, ambele înmatriculate în Maramureș.

Cu ocazia formalităților pentru intrare în țară, la controlul de frontieră s-a constatat că ieșeanul transporta o autoutilitară marca Mercedes Benz Sprinter 312. După verificări, polițiștii de frontieră au aflat că aceasta figurează ca fiind furată din Italia din martie 2014.

Șoferul a declarat că nu are cunoștință despre faptul că autoutilitara ar fi furată, el doar a luat vehiculul dintr-o localitate din Italia și trebuia să o transporte până în municipiul Suceava.

Autoutilitara, în valoare de aproximativ 22.250 lei, a fost indisponibilizată la sediul SPF Petea până la finalizarea cercetărilor, iar conducătorul auto este acum cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt.

Sursa: STPF Satu Mare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.