Ultima actualizare: azi, 21:48

gheorghe florin carciu, radu moraru
Locale

”Nașul” Radu Moraru aduce eurocandidații Partidului Ecologist Român la Negrești Oaș

gheorghe  florin carciu, radu moraruCandidații pentru alegerile europarlamentare a Partidului Ecologist Român (PER) se vor prezenta în fața sătmărenilor, duminică, 18 mai, de la ora 16:00, în sala de evenimente Dallas din Negrești Oaș, la intrarea în Bixad.

Vor fi prezenți alături de ”Nașul” Radu Moraru, primii eurocandidați de pe lista pentru Parlamentul European, sătmăreanul Gheorghe Florin Cârciu, avocatul Dumitru Bădrăgan, revoluționarul Mărieș Teodor, artista populară Angelica Stoican, scriitorul Lupașc Vasile, o apărătoare a tradițiilor populare, Cristina Clara Nicola și doctorul Chelaru Postolache Cristian. Partidul Ecologist Român consideră că România are nevoie de ecologia politică nu doar în sensul strict al protejării mediului natural ci și al protejării societății românești de pericolul deteriorării mediului economic, social, politic și educațional.

Candidații PER se vor prezenta în fața oșenilor și a sătmărenilor ca simpli cetățeni care vor să schimbe ceva în România, ei nefiind politicieni ci reprezentanți ai societății civile din România. Delegația PER va fi însoțită de o susținătoare a Platformei Ecologiste, unul dintre cei mai cunoscuți medici plasticieni din România, Dana Jianu.

La evenimentul de prezentare a candidaților PER va avea loc un autentic spectacol folcloric la care vor participa îndrăgiții interpreți  populari: Aurel Tămaș, Petrică Moise, Petrică Velescu, Doru Cotos, Laura Erhan, Lavinia Goste, Marius Zorilă, Carmen Maria Sas, Leontina Dorca, Maria Petca, Paula Clara Crisan și mulți alții.

Eurocandidații Partidului Ecologist Român, sub sigla BRADUL, se află pe poziţia 12 a buletinului de vot. Sătmăreanul Gheorghe Florin Cârciu și ”Nașul” Radu Moraru așteaptă sătmărenii și simpatizanții la lansarea candidaților PER de la Negrești Oaș.

Un brad votezi, un politician pensionezi

2 comentarii

  1. votant Răspunde

    votez PNL!!!votez PNL!!!votez PNL!!!

  2. Diana Elena Repede Răspunde

    sa votam Bradul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.