Peste 2000 de tineri social-democraţi sătmăreni vor fi prezenţi la Sâmbra Oilor

3 mai 2014 | 6 comentarii

tsd-valea-mariei-satu-mare-(14)La sărbătoarea câmpenească “Sâmbra Oilor”, de duminică, 4 mai, va fi prezent deputatul şi preşedintele TSD, Mihai Sturzu, alături de preşedintele PSD şi Prim-ministrul României, Victor Ponta, preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea şi preşedintele PC, Daniel Constantin, care vin să-l susţină pe europarlamentarul sătmărean, Ioan Mircea Paşcu la un nou mandat în Parlamentul European.

“Doresc să precizez faptul că duminică, la Sâmbra Oilor a confirmat prezenţa preşedintele TSD Naţional, Mihai Sturzu, care vine însoţit de Andi Cristea şi preşedintele TSD Bihor, Emilian Pavel, doi tineri candidaţi la alegerile europarlamentare.”, a declarat Raul Băbţan, preşedintele TSD Satu Mare.

 “Doresc să mai punctez faptul că la Sâmbra Oilor, peste 2000 de tineri, membri ai PSD din judeţul Satu Mare şi-au manifestat dorinţa de a participa la această sărbătoare câmpenească pentru al susţine pe europarlamentarul Ioan Mircea Paşcu, la un nou mandat în Parlamentul European. Pe această cale lansez o invitaţie tuturor tinerilor mândri că sunt români din judeţ şi care doresc să se implice alături de noi, să vină la Sâmbra Oilor, alături de cei peste 2000 de tineri social-democraţi: să facem schimbarea până la capăt, pentru o Românie puternică în Europa”, a conchis Raul Băbţan.

 

Sursa: TSD Satu Mare

Etichete: , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (6)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Erdei Dorel spune:

  Va fi o sarbatoare cu adevarat mare! Daca se mai adauga ceva mii si din celelalte parti politice, ramane intrebarea…si osenii unde-or mere la sambra? oare-or mere pa paduri?

 2. tarzan spune:

  JOOOOOOOOOOOOOSSSSS PNL !!!!!!!!!!!

 3. PRO LIBERTATE! spune:

  PSD= CORUPTIE, HOTIE, JAF!!! DNA-ul e pe urmele voastre gunoaielor!

 4. razvan spune:

  Libidinosul de Coica cap de p… ditruge tot ce s-a facut in Satu-Mare. Jos cu el.

 5. Albinuta spune:

  Felicitari PSD-ului pentru numarul mare de tineri care au intrat ca si noi membri!
  Hai TSD-sunteti viitorul acestei tari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest