Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

PNL Satu Mare a fost dizolvat

Virgil Enatescu (6)PNL Satu Mare a fost dizolvat. ”Era normal să luăm această decizie pentru că nu mai are nicio legătură cu partidul”, a spus Nicolae Robu, vicepreședinte interimar al PNL, citat de stiripesurse.ro.

Fostul președinte interimar al filialei municipale, Virgil Enătescu, a declarat la Realitatea TV că nu a primit nicio hârtie în acest sens, dar că i s-a transmis că după alegeri vor fi dizolvate atât conducerea de la județ cât și cea de la municipiu.

Enătescu a afirmat că PNL a obținut rezultate foarte slabe la Satu Mare, la europarlamentare, și că membrii PNL au fost îndemnați să voteze cu PSD.

Amintim că Ovidiu Silaghi a trecut la PSD și a obținut mandatul de deputat în Colegiul 2 din partea Alianței PSD-UNPR-PC. Săptămâna trecută Adrian Ștef l-a invitat pe Călin Popescu Tăriceanu să se înscrie în PNL Satu Mare, fostul premier acceptând invitația, lucru cu care conducerea centrală a partidului nu a fost de acord.

Deocamdată nu se știe nimic despre interimat, fiind posibil ca acesta să fie preluat de către Norica Nicolai.

9 comentarii

  1. Stan c Răspunde

    Exact cum au remarcat demult toți Sătmărenii golănașii care ne conduc partidul in sm sunt niște jalnici lachei fără nici o legătură cu PNL -ul .singurul lor interes este să rămână conectați la o rețea de interese care le asigură niște privilegii.aceasta familie care ne-a făcut de râsul țării e timpul să fi trimisa acasă.și să nu mai auzim de ei in veacul vecilor

  2. satmarean 2014 Răspunde

    O decizie lucida! Acest stef ,trebuie dat AFARA din PNL ,pt. ca oricum el este cu carnet psd rosu(demult)! Este un TRADATOR si nu mai are ce cauta aici.Alianta PNL pe care tot o trambita oamenii(pe buna dreptate)si care este una NORMALA ,trebuie sa fie cea cu PDL si PMP ,in toata tara! Sunt sigur ca liderii vor gandi si vor negocia coerent,astfel ca in 3 saptamani max. electoratul de centru-dreapta sa aiba aceasta alternativa! FORTA DREAPTA! Bravo PNL!

  3. dorel Răspunde

    mirele de profesie numit CTP a bagat zizanie si la satmar incercand sa distruga intreg pnl la nivel national;/bine ca a fost dat afara de liberali la bucuresti; sa mearga la pontacu care il puse de presedinte la senat

  4. Erdei Dorel Răspunde

    Nu stiu cum priveste lumea situatia dar e aberant sa afirmi ca:
    PNL face o prostie cand se afiliaza PPE. Ratiunea pentru care e bine este faptul ca avand reprezentanti mai putini, intra intr-un grup cu influenta si implicit isi poate sustine proiectul propus, la care, pentru Romania vor colabora si ceilalti candidati intrati din Romania in PPE. Avem nevoie de masuri care sa vina in sprijinul tarii si nu poti propune masuri, asa, imprastiat in parlamentul UE, acesta functionand ca si la noi, pe grupuri!

    E o tragedie ca o filiala sau alta a avut niste nerealizari (care de fapt ii apartin lui Ponta) si s-au luat anumite masuri, cand de fapt nu se pierde nimic, OS a plecat oricum de buna voie…pentru romanii pe care ii reprezinta alaturi de un alt partid…de unde acum musai trebuie sa aduca investitii pentru Satu Mare. Sau nu? Trebuie, doar pentru asta s-a dus. Felicitari pentru reusita, asteptam investitiile promise.

    PNL cu 15 sau 20 % tot nu putea castiga prezidentialele, avea nevoie de colaborari cu altcineva iar in USL ar fi avut parte doar de aceeasi mi8scare ca cea de la SM, adica, presedinte prin absorbtie in PSD, daca nu concret, tacit. Ce forta ar fi avut PNL?

    De fapt ce s-a pierdut? S-au pierdut doi ani cu PONTA! Atat!Restul se rezolva cu calm si bunsimt politic.

  5. mihai Răspunde

    Rusine rusine

  6. Marius Răspunde

    Imi zice si mie cineva Tisea, baiatul ala cu masini de lux, cu servici, cu afaceri dubioase, nu stiu care din ei ca sunt gemeni, deci Tisea e in PNL sau lucreaza la Consiliul Judetean? Nu m-as mira la ce personaje se invart mai nou in politica satmareana.

    • Touche Răspunde

      Pertinenta intrebare,chiar ala ce treaba are acolo, ingroasa randurile tinerilor “intelectuali”. Ajunge si asta peste noapte vreun directoras pe undeva, ca oricum scara valorilor in tara asta s-a dus in ma-sa!

  7. Daniel@ Răspunde

    ALO……Papici…parasuta mica cu gura mare…cum e cu ,,mandra de presedintele meu”?!? Sa te aud acum, daca mai ai curaj sa zici ceva……succes in PSD, sau succesuri in……te orientezi tu!!!
    Ma intreb, totusi, ce vor face distinsele liberale, in ce organizatie de femei vor activa……..vai, vai, vai…..cretinul de Antonescu a distrus tot ce era frumos, tot viitorul galbejit al peneleilor, in frunte cu karatistul sef…………
    Dumnezeu sa binecuvanteze judetul Satu Mare!

  8. sssssssttt! Răspunde

    Babici,papici,afara din PNL! Locul acestei fufe este la psd,inclusiv in gandirea ei comunista! II prevad un viitor foooooarte scurt!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.