Președinții și locțiitorii secțiilor de votare în colegiul 2, convocați la instruire

5 mai 2014 | 12 comentarii

comisie-alegeri-votarePersoanele care şi-au depus cereri pentru a fi desemnate preşedinţi sau locţiitori în birourile electorale ale secţiilor de votare organizate pentru alegerile parlamentare parţiale în Colegiul Uninominal 2 Circumscripţia Electorală Nr. 32 judeţul Satu Mare sunt convocate la şedinţa de instruire care se va desfăşura marţi, 6 mai 2014, începând cu ora 14,00.

Instruirea va avea loc în sala mare de şedinţe a Palatului Administrativ din Satu Mare şi va fi susţinută de către reprezentantul Autorităţii Electorale Permanente.

Sursa: Prefectura Satu Mare

Etichete: , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (12)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. aurel spune:

  Costel Coica a uitat cand dadea concedii la armata si asprina la soldati pentru un pachet de cafea sau bani. Acum este tot un turnator care crede ca el si pupincuristii lui va scapa daca da in goarna pe Govor si Stef

 2. bogdan spune:

  Coica hotul nr.1 din Satu-Mare. Cat a strans(bani) de cand este primar ? Sa ne spuna. Si D.N.A. ce face ? Doarme???

 3. mihai spune:

  Investigatii Satu-Mare de Coica nimic, nimic? Va plateste si pe voi ca si pe A.N.I. si D.N.A. asa cum se lauda hotul ca nimic nu apare de aceasta muratura urat mirositoare care si-a marit conturile ascunse hotul naibii.

  • manig spune:

   De la ei de pe blog. Trebuie sa citesti ca sa si gasesti. Ca și o paranteză, Dorel Coica, în calitate de medic șef al poliției de frontieră sătmărene, a avut pe mână mai mulți ani recrutările în această structură. De aici începuturile averii lui Coica, un post de polițist de frontieră se plătea „la Doru” cu un apartament sau 40.000 de euro. Declarațiile de avere ale medicului din perioada 2006-2009 sunt relevante, în acestea apărând și dispărând, la propriu, milioane de euro. Coica era director la DSV pe un salariu de câteva mii de lei.

 4. ion spune:

  Jos Coica, golan umflat cu pompa, medic de cazarma, nu stie nimic,nici medicina, nici administratie o.o.o.

  • mutu spune:

   Bravo Coica:cat te critica handicapatii satmarului inseamna ca-i calci pe bataturi.Ia mai dai in p…a mamii lor de ordinari.Hai fa treaba, spre disperarea prostovanilor!

 5. razvi spune:

  Chiar investigatii S.M.nu scriu nimic de Coicu Kojack Costel ??? Este imaculat !

 6. bob spune:

  Cur de COIca Hot care fura. Tot orasul si nimeni nu face nimic, suntem o mamaliga. D.N.A si A.N.I. nu fac nimic.

 7. roger spune:

  COIca cel mai mare primar, cinstit, corect, curajos, umil lupta pt. oras, se vede de 2 ani ce bine arata orsul merita felicitari pt. binele facut, trebuie sa mergem sa ne rugam la ramasitele lui dupa D.N.A. si A.N.I care tac ca porcu in cucuruz

 8. nicolai spune:

  Da, tare om Coica, hot mare si nimeni nu Il prinde

 9. victor spune:

  Doamne te rugam sa ne scapi de Coica, hotul cel mai mare, pe care la avut acest oras ! D.N.A. si A.N.I unde sunteti ? La somn ?

 10. mihai spune:

  Coica vai de capul tau gusat hot ordinar, faci PSD de rusine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest