Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

PrimaGym Satu Mare și 50 de iubitori de bodyART prezenți la Convenția Internațională Fitbalance din Budapesta

Fitbalance Budapesta, PrimaGym (482)PrimaGYM Satu Mare reprezentând școala de bodyART din România, a participat în acest week-end la Convenția Internațională de Fitness Fitbalance din Budapesta. Peste 50 de români au fost prezenți la întâlnirea cu Robert Steinbacher, Alexa Le, creatorii conceptului bodyART și Julia Przybilka, coordonatoarea școlii de bodyART la nivel mondial.

Duminică, 11 mai, la Fitbalance s-au desfășurat mai multe sesiuni de bodyART, deschiderea fiind realizată de Robert și Alexa, aceștia fiind întâmpinați cu aplauze de instructorii autorizați și iubitorii conceptului. Borsodi Balazs și Rita Lencses i-au prezentat pe cei doi creatori ai bodyART-ului, mulțumind în același timp și școlii de bodyART din România, Simonei Nistea și Ilyes Ilona din Satu Mare. Românii sosiți din Satu Mare, Baia Mare, Târgu Mureș, Cluj Napoca și București au participat la toate clasele de bodyART basic, pure, strenght no limits, flow, therapy, spirals, dynamic și strech, celebrându-se astfel 20 de ani de bodyART.

Ilyes Ilona din Satu Mare, Andrei Chirilă și Bianca Bogdan din Cluj Napoca, au urcat pe scena principală a arenei din Budapesta la demonstrația de deepWORK susținută de Robert Steinbacher, Alexa Le, Julia Przybilka și întreaga echipă din Ungaria, la care au fost prezenți peste 2000 de iubitori ai sportului. Dezlănțuirea totală a celor peste 2000 de oameni și atmosfera de senzație creată de Robert Steinbacher a atras audiența întregii arene din Budapesta, conceptul deepWORK fiind aplaudat la ”scenă deschisă” de toți cei prezenți la Convenția de fitness Fitbalance din Ungaria.

Am fost extrem de surprins la început când am auzit câte persoane vor veni din România. Vreau să vă spun că de câte ori am fost în România am simțit o adevărată conexiune cu instructorii de sport, iar Ungaria și România au avut întotdeauna o legătură puternică, chiar dacă din cauza politicii percepția a fost alta. Îmi place să fiu în România pentru că sunteți deschiși, asemenea oamenilor bodyART, ca Robert și Julia. Sunt fericit că sunteți aici, ați venit de departe pentru a fi alături de noi, la celebrarea bodyART. Este extraordinar. Când m-am urcat pe scenă și m-am uitat în jos și am văzut oameni din Cluj, Satu Mare, Târgu Mureș și chiar București m-am emoționat profund. A fost minunat. Nu am cuvinte să spun decât mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc și sunt cuvintele și pentru Simona și Baby care au fost mereu alături de noi”, a declarat la finalul zilei Borsodi Balazs, coordonatorul pe Europa de Est al școlii bodyART.

A fost emoționant să fiu pe scenă alături de creatorii bodyART, asta însemnând o recunoaștere a muncii depuse în acești ani, mai ales că în arenă au fost prezenți atât iubitori de bodyART de la PrimaGYM Satu Mare și alte orașe cât și antrenori autorizați ai școlii noastre din România. Vreau să mulțumesc pe această cale tuturor celor care au venit alături de noi, la celebrarea a 20 de ani de bodyART”, a afirmat Ilyes Ilona, reprezentanta bodyART School Romania și PrimaGYM Satu Mare.

Un comentariu

  1. Zsuzsanna Luczki Răspunde

    Da! despre mine este vorba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.