Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Tâlhărie pe str. Ostrovului. Hoțul a fost prins de un trecător

talharieÎn data de 01.05.2014, orele 10,02, Poliția Municipiului Satu Mare a fost sesizată prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către T. Valentin din Satu Mare, despre faptul că a reținut o persoană care a comis o tâlhărie.

Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit faptul că numitul M. Claudiu de 18 ani, din Baia Mare, jud. Maramureș, aflându-se într-un bloc de pe str. Ostrovului, în jurul orelor 09,50, a deposedat-o prin violență pe B. Evelin de 34 ani din Satu Mare, de un portmoneu care conținea documente, un telefon mobil și suma de 45 lei, cauzând un prejudiciu total de 120 lei. Bunurile sustrase au fost găsite asupra suspectului și restituite părții vătămate în totalitate.

Față de M. Claudiu s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, iar la data de 01.05.2014 a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Instanța a dispus luarea măsurii controlului judiciar față de acesta pe o durată de 30 zile.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.