Tăriceanu: Este de datoria mea să-i dau o mână de ajutor lui Silaghi

22 mai 2014 | 5 comentarii

Calin Popescu Tariceanu (24)Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului, îl susține pe Ovidiu Silaghi și consideră că acesta a luat decizia corectă de a candida din partea USL, chiar dacă s-a înscris în PSD. Gestul lui Ovidiu Silaghi de a se înscrie în PSD este unul de asumare a angajamentelor făcute de pe vremea USL-ului și care trebuiesc duse la îndeplinire.

Cred că Ovidiu Silaghi, prin decizia pe care a luat-o cu colegii liberali din Satu Mare şi cu cei din PSD, de a se prezenta în numele USL-ului să candideze la următoarele alegeri, este în spiritul şi aşteptării cetăţenilor care doresc să vadă aceste angajamente duse în final la bună îndeplinire“, a afirmat Tăriceanu, astăzi, într-o conferinţă de presă.

Fostul lider PNL se consideră dator să-l susțină pe Silaghi, un vechi coleg de partid, ce candidează într-un județ în care are multe legături vechi colegiale, iar gestul lui este unul de solidaritate și colegialitate, caracteristici rar întâlnite în politica românească.

Calin Popescu tariceanu (16)

Este de datoria mea, ca vechi coleg de partid, să-i dau o mână de ajutor lui Ovidiu Silaghi, mai ales că este o zonă pe care am mai vizitat-o. Am legături vechi cu colegii mei şi este o zonă care din multe puncte de vedere ar putea să fie un exemplu pentru alte regiuni ale ţării în ceea ce priveşte situaţia şi evoluţia economică, şi, de ce nu, relaţiile politice între partide. Apreciez foarte mult faptul că la Satu Mare, s-a găsit o soluţie politică care să-i permită lui Ovidiu Silaghi să candideze din partea USL-ului, cu susţinerea colegilor din PSD. Spun că apreciez acest lucru din multe puncte de vedere, în primul rând ca un gest de colegialitate şi de solidaritate, lucru rar întâlnit în politica românească“, a afirmat C.P. Tăriceanu.

Totodată, Călin Popescu Tăriceanu l-a catalogat pe Ovidiu Silaghi ca fiind cea mai cunoscută personalitate din județul Satu Mare, având multe funcții importante, precum cea de ministru.

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (5)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. liberal spune:

  scarbos

 2. fane spune:

  …mare potriveala vizita lui calin asta deodata cu amicu viktor care va sprijini sa avem un presedinte apropiat de budapesta???

 3. satmarean 2014 spune:

  Poate dai un ajutor psd si drumului spre moskova a lui ponta ! Pui umarul la SOVIETIZAREA tarii,RUSINE! Tariceanu a divortat de 5 neveste si are pretentia sa fie CREDIBIL in politica? Poate s-or gasii niste FRAIERI sau corupti,penali sau tradatori care sa-l creada! Sunt sigur ca celor mai multi oameni li s-a facut SCARBA!

 4. Liberal spune:

  silaghi era desemnat candidat PNL pe colegiul doi. De ce nu a ramas PSD fara candidat pentru a sustine candidatul USl? De ce tot circul asta? Inteleg ca Ponta si-a cerut scuze ca a adus circul in SM, dar tot nu e OK.

 5. votant spune:

  ce scirbos este acest tariceanu, bloach

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest