Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Weekend Familial în Grădina Romei (FOTO)

Ziua Familiei, UDMR (40)În acest weekend în Grădina Romei se desfășoară Ziua Familiei, acțiune organizată de opt ani  de UDMR Satu Mare. Președintele UDMR, Kelemen Hunor a fost prezent la eveniment și alături de oficialitățile sătmărene a degustat tradiționalul bab gulyas.

Președintele Kelemen Hunor alături de președintele UDMR Satu Mare, senatorul Pataki Csaba, au fost întâmpinați cu pălincă și  preparate tradiționale maghiare, după care a asistat la prepararea bab gulyas-ul.

Candidatul UDMR pentru Colegiul 2, Nagy Szabolcs, prezent la eveniment, și-a pregătit un panou pentru mesaje din partea invitaților, menționând că o să le ia cu el la București după ce câștigă alegerile. Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, președintele UDMR, Kelemen Hunor, precum și deputatul UDMR, Gabor Kereskenyi i-au scris mesaje de încurajare tânărului candidat.

În aceste două zile, în Grădina Romei vor avea loc concerte în aer liber, concursuri interactive pentru copii, degustări de vinuri și pălincă și concursuri culinare. Ziua de duminică va fi dedicată în special copiilor care vor asista la teatru de păpuși, dansuri populare și concerte cu formații maghiare. Pentru cei mici s-au amenajat spații de joacă iar pentru vizitatori sunt standuri cu produse de artizanat și hand-made.

La weekend-ul familial sunt așteptați să paticipe toți sătmărenii pentru a petrece câteva ore împreună și a degusta din bucatele tradiționale ale acestei zone multiculturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.