Ultima actualizare: azi, 12:40

Locale

Zeci de mii de euro falși capturați la o benzinărie de pe str. Botizului. Trei bărbați reținuți pentru 24 de ore

CamorraLa data de 07.05.2014 în jurul orei 19,00 poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale cu sprijinul  DOS-IGPR, SAS şi DIPI sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare  au prins în flagrant, în parcarea unei staţii de carburanţi situată pe strada Botizului din municipiu, trei bărbaţi din judeţul Satu Mare,  cu vârste cuprinse între 36 şi 41 de ani în timp ce încercau să pună în circulaţie bancnote contrafăcute. 

Cei trei vroiau să cumpere ţigări de contrabandă pe care intenţionau să le plătească cu suma de 20.000 euro falşi în bancnote de 50 şi 100 de euro.

Bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de punere în circulaţie de valori falsificate, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru luarea măsurilor legale.

2 comentarii

  1. maxx Răspunde

    culmea comediei cand se vinde zahar pudra in loc de heroina pe euroi fals…ha ha ha …

  2. Cristi Ignat Răspunde

    ,,euro"nu sant bani romanesti,nu decide nimeni din rom. daca sant falsi sau nu ,tigarile nu sant romanesti,asa ca mi se pare legal sa faca targul.treaba lor care pe care.in schimb flagrantul canteaza!!!,cineva a fost remarcat iar….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.