Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Andreea Paul: 7 rezultate ale negocierilor PDL și PNL

Andreea PaulEmoția s-a transformat în speranța dreptei. Unirea PDL-PNL aduce puterea lucrului bine făcut pentru România. Deciziile mari, evident, cer curaj și viziune.

Le avem. După două întâlniri avem și primele 7 decizii concrete:

1.    Un proiect de dreapta unic de țară și care va produce evenimente săptămână de săptămână.

2.    Un candidat unic la alegerile prezidențiale din toamnă, desemnat printr-o cercetare sociologică amplă și un sondaj efectiv legat de cel care poate conduce mai bine proiectul de țară pentru România.

3.   Colaborarea imediată în grupurile parlamentare pentru armonizarea proiectelor de lege comune și a votului – comisia este formată din 2 cu 2 lideri ai grupurilor parlamentare PDL și PNL de la Camera Deputaților și Senatului.

4.     Asigurarea majorităților locale între PDL și PNL peste tot unde se poate.

5.    O comisie unică PDL-PNL pentru discuțiile cu FMI care va avea loc miercurea viitoare și o comisie comună pentru justiție și întărirea statului de drept.

6.     O comisie unică de comunicare (formată din 3 plus 3 membri). Joi, 5 iunie 2014 a avut loc prima conferință de presă locală comună PDL-PNL București, susținută de Eugen Nicolaescu și Mihai Atănăsoaei.

7.     Ambele partide pot face fuziuni prin absorbție cu alte partide, cu condiția să ne pre-anunțăm reciproc. Așadar, ușile dreptei sunt deschise tuturor celor care vor să contribuie la UNIFICAREA DREPTEI prin fapte, nu prin vorbe.

Primele rezultate concrete se vad în București, unde reprezentanții celor două partide, PDL și PNL au atras atenția asupra abuzurilor tandemului Oprescu – PSD. O capitală în care viața este tot mai scumpă și condițiile tot mai proaste, RATB în faliment, RADET la un pas de faliment străzi, bulevarde și pasaje impracticabile la prima ploaie, puzderie de construcții ilegale gestionată de mafia PSD, în timp ce marile proiecte specifice unei Capitale sunt inexistente. Toate aceste abuzuri au fost atacate la Prefectură de consilierii PDL și PNL din Consiliul General al Municipiului București și urmează și un demers în instanță. De asemenea în Vâlcea consilierii celor două partide de dreapta au început să lucreze împreună pentru a stopa mafia roșie. În Satu Mare se poartă intens discuții. Toate județele iau măsuri pentru funcționarea dreptei unite, iar pentru eventualele dezacorduri locale ce ar putea să apară, s-a construit o comisie mixtă de mediere la nivel central.

Andreea PAUL
Prim-vicepreședinte PDL, 
Deputat de Țara Oașului, Satu Mare
Lector univ. dr. la Facultatea de Relații Economice Internaționale, ASE

7 comentarii

  1. florin Răspunde

    Iata-l si pe Martin Luther King de Bobota care va face echipa cu Mercedesa Blidar. Unde-or fi liberalii in ecuatia asta penibila cu discursuri atat de jenante!

  2. Laura boata Răspunde

    Vreau inapoi la pdl , ma baga si pe mine cineva in seama ?
    Va rog nu uitati de serviciile mele.

  3. Rvl Răspunde

    Demult trebuia sa se unifice dreapta. Pacat ca s-a spart alianta DA. Nu trebuia. Cum nu trebuia nici sa se imparta pdl in trei-patru partide.

  4. LGEA Răspunde

    Cele sapte minuni ale lumii!!!

  5. A.S. Răspunde

    🙂 😉

  6. Ecuator Răspunde

    Cit de penibila poate fi femeia asta. Cred ca e desprinsa total de realitate si cinta de undeva dintr-un copac. Nu o vezi, dar ii auzi mereu ciripitul. Suna tare a nea Nicu ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.