Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Consilierul Gergo Butka atrage atenţia: Începe eutanasierea Transurban!

consiliu local (24)Consiliul Local Satu Mare a discutat în şedinţa de astăzi situaţia nu tocmai fericită de la Transurban. S-a ajuns la acest subiect pornindu-se de la solicitarea de autorizare a a unui traseu venită din partea unei firme care transportă muncitorii din Sătmărel la Draxlmaier.

Discuţiile au pornit după ce s-a afirmat faptul că Transurban a pierdut contractul pentru transportul muncitorilor din Sătmărel după repararea drumului. Consilierul UDMR Gergo Butka s-a arătat revoltat de faptul că firma care a reuşit să obţină noul contract a venit să propună avizarea traseului abia acum deşi de mai multe luni transportă muncitorii, iar cazul nu este unul singular, mai existând două astfel de solicitări.

Mai mult decât atât firma câştigă 290 de lei/zi + TVA şi plăteşte administraţiei locale o licenţă de traseu de doar 100 de lei pe o perioadă de trei ani.

Gergo Butka a afirmat că astfel începe eutanasierea Transurban, cu astfel de aprobări Consiliul Local îşi defavorizează propria societate. Poliţia Locală nu a făcut nimic deşi firma respectivă circulă zilnic pe acel traseu fără licenţă. El a spus că este nevoie de o redresare a societăţii Transurban, amintind de afirmaţiile primarului, care a cerut performanţă.

De altfel, şeful de exploataţie de la Transurban, Dan Florescu, a spus că societatea va reuşi să onoreze şi alte comenzi decât cele din prezent doar dacă va avea autobuze noi din toamnă. 

7 comentarii

  1. Ionut84 Răspunde

    COICA vrea falimentarea transurban ca sa poata vinde liniile pentru Excusiv si Mocanu Autoreflex.scandalurile cu motorina sint de paravana. bine punctat Butka

  2. escape Răspunde

    Tare m-asi bucura, daca ar candida Butka Gergo in 2016 ptr functia de primar al municipiului. E tanar, profesionist si este preocupat de problemele municipiului.

  3. fane Răspunde

    preocupat si de contractul cu florisal?????

  4. Zero Răspunde

    Ratiu, Butka si Maskulik sint cei trei consilieri care merita votul sl increderea populatiei. in rest: Ardelean analfabet, Fanea Fogel alcoolici, Manuela e papusica lui Mircea s.a.m.d iara nu vorbesc de superibteligentul Dan Babut Domuta corigent la Liceul Forestier acum corigent in administratie

  5. prince Răspunde

    Ratiu ar face o echipa puternica din oameni capabili,de la toate partidele si ar ridica. acest oras uitati-va la investitiile pe care le face acest tanar medic in oras si in afara lui ,este un om corect si harnic,ne-am saturat de mincinosi si famfaroni ca si Coica &Co.

  6. Anca Răspunde

    Cacat de transurban cu autobusele lui de pe vremea lui ceausescu.sa va fie rusine ca numai la noi in oras mai sunt asemenea vechituri.ingheti iarna in ele si trebuie sa iti stergi gemul inghetat si p dinauntru k sa poti vedea in care statie sa cobori.pt concerte si prostii sunt bani dar pt ceva ce ar imbunatati img orasului si confortul oamenilor,nu sunt.ti scarba sa urci in ele de jegoase ce sunt si nu mai vb de scaune rupte si galagia ce o fac k nici la tel nu auzi sa vb in ele.inca o data sa va fie rusine ca cereti atatia bani pt un abonament si un mijloc de transport de cacat!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.