Doina Feher va fi consilier local al municipiului Satu Mare

20 iunie 2014 | 8 comentarii

feher doinaProfesoara Doina Feher va fi validată în funcţia de consilier local al municipiului Satu Mare la şedinţa programată joi, 26 iunie. Aceasta va ocupa locul rămas liber după demisia fostului candidat PDL la Primăria Satu Mare, Nicolae Şuta.

Conducerea PDL Satu Mare a propus-o pe Doina Feher şi i-a confirmat apartenenţa la acest partid, urmând să depună jurământul.

Doina Feher este profesor la Şcoala Octavian Goga, un elev de-al ei reuşind să obţină în acest an şcolar locul întâi la nivel naţional la Olimpiada de Educaţie Tehnologică.

Etichete: , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (8)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. satmarean 2014 spune:

  Mult succes! Este nevoie de astfel de oameni acolo,deoarece consilierii mai vechi functioneaza ca o gasca. Nu-i asa stef,karate kid?

 2. Jeni spune:

  Nu pot sa cred…!!!!

 3. Dana spune:

  Avem pretentia de la cei care scriu articole cu caracter informativ sa se documenteze in prealabil! Stimate jurnalist, va aduc la cunostinta ca d-na Doina Feher este profesor la Soala Gimnaziala “Ion Creanga” Satu Mare, iar “un elev de-al ei” care a obtinut locul I la Olimpiada Nationala de Educatie Tehnologica se numeste Octavia Zelic si este eleva a Scolii Gimnaziale “Ion Creanga” Satu Mare.

 4. Noul PDL spune:

  Oare a cui e gândirea asta strategica?! A lui Ghilea?! Ai doar doi consilieri municipali si o pui consilier pe asta de care nu a auzit nimeni in veci! Ce dracu va face asta in consiliul local?! Opozitie…?! Nici nu știe sa facă diferența între consiliul local si primărie. Bravo, PD-L! Din ce, in ce mai bine!

 5. Un cetățean spune:

  Mult succes! Ne bucurăm să vedem că un om de valoare este susținut.
  Chiar avem nevoie de oameni serioși, cu mult bun simt și dăruire în tot ceea ce face.

 6. Școala Creanga spune:

  Doina Feher este sub controlul total al PSD, face tot ce-i spune directoarea PSD a școlii, ca orice profesor cu rezultate mediocre. Întrebati profesorii de la Creanga! Bucuria lui Coica. A mai câștigat un consilier, iar PDL nu exista.

 7. X spune:

  Politic ești nul, dacă nu te cunoaște nimeni. Valoare politica egala cu zero la doamna asta.

 8. X spune:

  PDL egal cu Doina Feher.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest