Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Gala Olimpicilor Sătmăreni 2014

premiere olimpici (67)Gala Olimpicilor Sătmăreni 2014 a avut loc astăzi la Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare, eveniment ajuns la a doua ediție și organizat de Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare cu sprijinul Consiliului Județean. La Gala Olimpicilor Sătmăreni au fost premiați 192 de elevi și 153 de profesori.

Evenimentul a debutat pe aleea Corneliu Coposu cu întâlnirea elevilor olimpici și a profesorilor, urmată de o paradă a acestora până în fața Casei de Cultură a Sindicatelor Satu Mare, unde au avut onoarea să calce pe covorul roșu și să semneze în cartea de onoare.

 Deschiderea oficială a evenimentului a fost făcută de către inspectorul general școlar Mariana Roman care a ținut să felicite atât elevii prezenți cât și cadrele didactice.

”Ne-am gândit ca la această ediție să îi aducem împreună pe toți cei care contribuie la acest fenomen al performanței, la extinderea lui, la continuarea lui. Și mă gândesc aici la voi dragi olimpici, foști olimpici, profesori și coordonatori ai olimpicilor”, a declarat Mariana Roman.

În cadrul galei au fost premiați și amintiți nu doar olimpicii sătmăreni ci și cei care au adus un aport de-a lungul timpului învățământului sătmărean.

De asemenea maestrul umbrelor, profesorul Leon Magdan a înveselit și încântat publicul cu discursul său umoristic  și cu demonstrații de umbre.

Premierea a fost făcută de către președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef și viceprimarul Marcela Papici care au înmânat medalii și premii atât elevilor cât și profesorilor.

2 comentarii

  1. DANUTA..... Răspunde

    Felicitari olimpicilor satmareni pentru performanta lor, felicitari minunatilor lor dascali, care ofera infinit de mult fata de cat de putin primesc de la societatea noastra bramburita si nedreapta,inca…

    Felicitari tineri minunati satmareni si va doresc sa aveti NOROCUL vesnic de partea voastra,pentru ca in rest aveti toate calitatile ca sa reusiti minunat in viata daca sunteti sarbatoritii acestei Gale a excelentei !…BRAVO si SUCCES !…

    P.S. Tot respectul pentru voi, dragi tineri satmareni minunati,pentru dascalii vostri daruiti cu har si inimosi care va pregatesc sa fiti mereu printre cei mai buni ! Tot respectul pentru parintii vostri minunati ! Tot binele din lume pentru voi!…

  2. SATMAREAN Răspunde

    Felicitari, olimpicilor satmareni! Totodata, nu am cum sa nu remarc caracterul duplicitar al celui ce premiaza olimpicii, iar la Aeroport a creat un loc de munca, de sef de birou, pentru o persoana fara studii superioare, celebrul strungar de la UNIO, Ratiu Alexandru. Oare cand apreciaza Adrian Stef valoarea, aici, cand pe buna dreptate premiaza olimpicii, sau cand promoveaza pe pupincuristii lui, pe cei care il ridica in slavi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.