Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Mașină căutată de autoritățile italiene, descoperită la Satu Mare

POLITIA DE FRONTIERAPoliţiştii de frontieră sătmăreni au descoperit un autovehicul Fiat Doblo care figura ca fiind căutat de autoritățile italiene pentru a fi confiscat.

Marți, 3 iunie, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului cu autovehicule furate din străinătate.

Astfel, în jurul orei 09.30, poliţiştii de frontieră au identificat într-un parc de dezmembrări auto din localitatea Decebal, un autovehicul marca Fiat Doblo, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare italiene și despre care existau indicii că ar fi furat din străinătate.

Polițiștii de frontieră au stabilit, din primele cercetări, că autovehiculul aparține sătmăreanului Gheorghe T., în vârstă de 41 de ani, care este și proprietarului parcului auto.

Acesta a declarat că a cumpărat mașina de la un cetățean român, contra sumei de 400 de euro, în iunie 2013. Datele existente la nivelul Poliției de Frontieră indică faptul că mașina este căutată de autoritățile italiene pentru confiscare încă din august 2012.

Mașina, în valoare de aproximativ 9.000 RON, a fost indisponibilizată la sediul STPF Satu Mare până la finalizarea verificărilor, iar sătmăreanul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt.

Sursa: STPF Satu Mare

Un comentariu

  1. True Man Răspunde

    De asta suntem iubiti in toata lumea,oameni stiu sa fure in orice domeniu,virtual,si la propriu,indiferenti de semenii lor,la care le pasa ce spun straini despre ei. Sa nu vorbim de ROMII de ROMANIA,..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.