Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

O femeie şi-a abandonat copilul nou născut

copii abandonO femeie de 26 ani din Craidorolţ  este cercetată în stare de libertate sub săvârșirea infracțiunii de abandon de familie.

La data de 20.06.2014, orele 13,15, Gabriela N., de 28 ani, din Craidorolţ a sesizat prin S.N.U.A.U. 112, faptul că în curtea unui imobil din localitate  a fost găsit un nou- născut, de sex masculin, fără a se cunoaște mama acestui copil. În urma cercetarilor efectuate de lucrătorii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Craidorolţ s-a constatat faptul că în dimineața zilei de 20.06.2014 în jurul orelor 08.00, o localnică,  Orsolya N., de 26 ani – mamă a unui minor, a născut în locuința sa un băiețel viu. Ulterior, în jurul orelor 13.10 fiind căutata la domiciliu de catre o prietena, cea care a sesizat cazul prin SNUAU 112, i-a relatat femeii că acel copil a fost abandonat în curtea ei de către persoane necunoscute.

 Femeia de 26 ani a fost prezentată medicului legist și după examinarea sa  la secția obstretică ginecologie s-a stabilit că prezenta semne certe ale unei nașteri recente, datând din 20.06.2014,  motiv pentru care a rămas în spital pentru acordarea de asistenţă medicală iar nou-născutul a fost transportat la Spitalul Municipal Carei pentru a fi pus sub supraveghere medicală.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.