Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

O nouă reuniune a Clubului Copiilor Gynoprax (FOTO)

Gynoprax(37)O nouă întâlnire a copiilor născuți la Clinica Gynoprax a avut loc în această după-amiază la Andandino. Ca în fiecare an, în luna iunie, s-a reunit Clubul Copiilor Gynoprax, care însumează peste 100 de copii ce au petrecut câteva ore în compania lui Minnie și Mickey Mouse și alte personaje de poveste.

Alături de cei peste 100 de copii Gynoprax au fost invitați și peste 30 de copii din Satu Mare aflați în plasament. La inițiativa mai multor părinţi, Clinica Gynoprax, prin Clubul destinat copiilor, organizează diverse evenimente pentru copiii aflați în plasament întinzând astfel o mână de ajutor altor copii mici, care trăiesc în nevoi, pentru a le aduce un strop de bucurie. Donațiile și ajutoarele oferite periodic de părinţii copiilor Gynoprax readuc zâmbetul pe fața celor care sunt mai puțin norocoși, iar la acest eveniment toți copiii au participat la o distracție pe cinste, au dansat, s-au pictat pe față, s-au jucat și au fost lăsați să facă tot ce vor ei.

Gazda evenimentului, dr. Mircea Muncean a întâmpinat și luat în brațe fiecare copilaș, mulțumind părinților care au răspuns invitației de a fi împreună într-o zi în care sunt celebrați copiii.

A fost o zi reușită. În fiecare an se adună tot mai mulți copii și mulțumesc încă odată familiilor care ne-au creditat cu încrederea lor la nașterea copiilor și ni s-au alăturat în această acțiune. La mulți ani tuturor copiilor”, a afirmat dr. Mircea Muncean, managerul Clinicii Gynoprax.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.