Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Percheziții în Satu Mare, Bihor și Timiș. Evaziune de 2,5 milioane euro

perchezitii negresti oasÎn această dimineaţă poliţiştii bihoreni de la investigarea fraudelor efectuează şase percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de evaziune fiscală în domeniul achiziţiilor intracomunitare de legume şi fructe. Prejudiciul cauzat bugetul de stat este estimat la 2,5 milioane de euro.

La data de 17 iunie a.c., poliţişti ai Serviciului de Investigarea Fraudelor din cadrul I.P.J. Bihor împreună cu procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor efectuează şase percheziţii în municipiile Oradea, Satu Mare şi Timişoara.
Percheziţiile sunt efectuate la sediile sociale ale unor societăţi comerciale şi locuinţele a patru persoane bănuite de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală în domeniul achiziţiilor intracomunitare de legume – fructe.
La acţiune participă peste 30 de poliţişti ai Serviciului de Investigare a Fraudelor şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Bihor şi de la serviciile de investigarea fraudelor din cadrul I.P.J. Satu Mare şi I.P.J. Timiş.
Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la 2.500.000 de euro.
La finalizarea percheziţiilor, persoanele în cauză vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor pentru audieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.