Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Transurban scade numărul curselor din 7 iunie

autobuzTransurban S.A. va reduce numărul de curse în zilele de sâmbătă şi duminică începând cu data de 07.06.2014

Datorită scăderii numărului de călători în perioada verii, primarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Dorel aduce la cunoştintă publică reducerea numărului de curse efectuate de Transurban SA pe traseele de transport în comun din municipiu.

Cursele reduse şi programul acestora :

reducerea numărului de autobuze pe linia nr.1, de la două autobuze  la unul şi mărirea intervalului de sosire a curselor  în staţie de la 25 minute la 45 minute.

–  cuplarea liniilor nr. 11 cu linia nr. 17 astfel incât acestea să fie deservite de  un singur autobuz în loc de două.

– autobuzul de pe linia nr. 9 va circula până la ora 15:40 şi  cursele  de la aceasta oră şi până la ora 20.15 vor fi preluate de autobuzul de pe  linia nr.2

– scurtarea programului de pe linia nr. 5 de la ora 12.30 la ora 9.30, asigurându-se cursa pentru angajaţii Rachel de la ora 14.00.

– cuplarea liniilor nr. 14 cu linia nr. 15 de la ora 16.30 până la ora 19.30 , astfel încât să fie deservite de un singur autobuz.

Pentru zilele de sâmbătă şi duminică în care se lucrează, se va asigura intrarea şi ieşirea din schimburi pe platformele industriale Sud şi Nord .

În zilele de 7 şi 9 iunie 2014  Transurban S.A. va circula cu program de sâmbătă şi în ziua de 8 iunie cu program dominical.

Sursa: Primăria Satu Mare

2 comentarii

  1. undercover Răspunde

    Ar trebui sa schimbe toate autobuzele,ca astea sunt jafuri,si vaisamar starea in care sunt.

  2. Enrique Esteban Răspunde

    SEMNAŢI PETIŢIA PT LEGALIZAREA PARTENERIATELUI CIVIL ÎN ROMÂNIA
    (La fel ca în Franţa, Anglia, Ţara Galilor, Scoţia, Spania, Portugalia, Olanda, Germania, Belgia, Luxemburg, Danemarca, Finlanda, Suedia, Norvegia, Elveţia, Malta, Lichtenstein, Islanda, Ungaria, Croaţia, Austria, Andorra, Cehia, Equator, Venezuela, Canada, Statele-Unite, Mexic, Columbia, Brazilia, Argentina, Uruguay, Israel, Africa de Sud, Australia si Noua Zelanda)
    http://www.petitieonline.com/vrem_parteneriat_civil_in_romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.