Ultima actualizare: azi, 14:54

Locale

Zilele Judeţului Satu Mare s-au încheiat cu un recital Andra (Galerie FOTO)

zilele-judetului-satu-mare-3--(111) Zilele Judeţului Satu Mare s-au încheiat duminică seara cu un concert al îndrăgitei interprete Andra.

Programul pregătit de Consiliul Judeţean pentru ultima zi a sărbătorii judeţului a fost unul bogat, cu interpreţi de marcă.  După evoluţia trupelor locale, pe scena din piaţa 25 Octombrie au urcat Alex Velea, foarte bine primit de către fanii săi, după care a urmat Antonia, cu un spectacol atât musical cât şi de dans.

Cea mai aşteptată a fost cântăreaţa Andra, aceasta având un public numeros. Sătmărenii au umplut centrul nou şi au cântat alături de artistă cunoscutele sale hituri.

17 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Zilele judetului?Sau betie generala pe bani publici! Sunt curios cat a costat acest jalnic chef si ce beneficii au adus judetului,inafara de socializarea betivilor din Stana cu cei din Racsa,a celor din Pomi cu cei din Carei, etc.? A era sa uit,pentru linistea lui stef si alui govor,adica a psd,acesti tovarasi au tropotit de mama focului cu cine era la rand,tov. stef imbracat chiar ca un vajnic haiduc!Sa fi renuntat la tinuta de C.de Vara,adica la bereta in favoarea gacilor haiducesti? Posibil,pt.niste voturi o f.te si pe mama lor!

  2. tiberiu Răspunde

    tulipanii cred ca lumea incepe si se termina cu ei….au apus vremurile cand jefuiau banul public pe paranghelii imense cu fetitele pe masa…..nu ai cum sa stii de ANDRA daca ai asemenea apucaturi de tulipanos!
    daca sunteti cu muschii mari ce va tot milogiti la consiliu dupa bani pentru partium o sarbatoare pur etnica?
    nu sunteti in stare sa tineti partium numai cu bani romanesti?
    stati la mila lui jeno din carei care va mai tine cu ceva buli si reclame da in rest…..pe barba voastra nimika nimika…..numa sa trintiti pe ungureste la concertul lui andra de parca interesa pe cineva behaiala scenika klara

    • Norick Răspunde

      Deja nu mai ametesti pe asfalt? Caruta ai schimbat pe Logan? : D

    • escape Răspunde

      Tin sa te anunt taranule Tibi, ca Zilele Partium nu sunt organizati 100% din bani publici, nici pe departe. Si chiar daca ar fi, ar fi chiar proportional finantat privind componenta etnica (teoretic 1 treime ) cand romanii se bucura de 2 festivitati, noi de 1, si….. care e problema? Platesc impozit la fel ca tine, si cu Zilele Partium aveti si voi de invatat cum se distreaza civilizat… ca este viata si dincolo de mititei….

    • liberal Răspunde

      e randul romanilor sa fure!

  3. unu' Răspunde

    In aceasta perioada de criza,cand oamenii CINSTITI,ONESTI(cea mai mare parte)au mari probleme financiare,nu se cuvine sa se tot chefuiasca pe banii lor,platiti sub forma de taxe si impozite cu mari sacrificii! Este o mare SFIDARE si bataie de joc. Cu acesti bani, sunt sigur ca se puteau face alte actiuni,nepopuliste in favoarea comunitatilor! RUSINE! JOS CLICA govor,stef ,psd!

    • nuca Răspunde

      @unu:bravo ,muncitoreste ai dat de pamant cu cei ce sug sangele poporului.Tine-o asa si-ti va creste valoarea,poate chiar te punem pe tronul primarului.Sa nu-ti fie RUSINE ,asta este pentru alta categorie la care tu n-ai acces.
      Bravo organizatorilor,spre disperarea detractorilor!

      • unu' Răspunde

        Nuca gaunoasa ce esti! Atat ai inteles? E clar cu tine,esti unul din multii fraieri ,pupincuristi si cersetori cu mana intinsa ,de pe la cabinetele “intelectualilor”stef si govor! Dar tine minte basina ce esti,se strange latul,iar tu ramai in continuare un sughi-bughi fraier!

        • nuca Răspunde

          @unu:as-mi trebuie daca imi pierd timpul cu „unu”neispravit.Pulica franaru ce esti,eu n-am nevoie de stat pe la cabinete.Ce vina am eu daca tu nu stii nici unde sunt acestea?Si apoi cine te-ar intreba macar de vorba,cand tu stai la cersit pe corso!!!

  4. Fuctionar public Răspunde

    Daca ati fost la concert am fost lautati ca amvem un oras foarte curat , ma intreb cit a platit Florisalul pentru aceasta replica jalnica deadreptu.

  5. unu' Răspunde

    Date-n mortii matii de prostovan psd-ist! Eu nu-ti mai raspund ,ca-mi pierd timpul!

  6. nuca Răspunde

    Adevarul ca sunt un mare bou! Cer iertare celor pe care i-am jiCnit,dar eu sunt copil care a supt de la tata si acest lucru ma face sa nu-mi dau seama cand am crize. Jignesc,injur,abuzez de mama(sexual),dar si de tata anal!

    • nuca Răspunde

      @nuca copy:Mai prostovane,tu nu esti in stare sa alegi un nume,apelezi la altul si vrei ca lumea sa te creada.Gata cu tine,fugi tu ca te scuipa lumea.Doamne ce prosti bantuie prin satmarul asta istoric!Ptiuuu,drace.
      A …si uitasem tu nu vezi zabrelitule ca esti doar „unu”???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.