Zilele Orașului Satu Mare: Primul concert necenzurat BUG Mafia (Galerie FOTO)

2 iunie 2014 | 14 comentarii

bug-mafia-(37)În ultima zi a manifestărilor dedicate Zilelor Orașului Satu Mare sătmărenii au avut ocazia să-i vadă pe Mihai Mărgineanu și BUG Mafia.

Mihai Mărgineanu s-a aflat pentru prima oară la Satu Mare și i-a încântat pe sătmăreni cu melodiile sale inspirate din folclor urban cu versuri adeseori explicite. Alături de Mihai Mărgineanu au fost aplaudați și simpaticii săi instrumentiști, care au demonstrat, cu succes, că pot cânta cu ușurință orice gen muzical.

Cu melodii celebre precum ”Paraschivo”, ”Gore Din Chitila”, sau ”Mă iubește femeile”, artistul a încălzit atmosfera, și a continuat timp de aproximativ o oră să înveselească publicul în acompaniamentul orchestrei sale, pe ritmul melodiilor de succes. Cu toate aceste amestecuri de muzică folk, lăutărească, folclorică, latino sau chiar și rock, Mihai Mărgineanu a realizat un recital pe care sătmărenii nu-l vor putea uita.

Primul concert necenzurat în Satu Mare susținut de BUG Mafia a avut parte de un public sătmărean nerăbdător, care a scandat minute în șir ”MAFIA” și a fredonat fără perdea piesele care i-au consacrat pe ”mafioți”. Tataee, Caddillac și Uzzi au adus publicul fan în delir la Satu Mare. Publicul a fost avertizat cu privire la faptul că va urma un concerte necenzurat, primarul Dorel Coica rugându-i pe părinţi să aibă grijă de copii.

Zilele Orașului Satu Mare s-au încheiat iar sătmărenii vor rămâne cu nostalgia unor mega recitaluri Zdob și Zdub, Smiley, Vunk, Loredana, Mihai Mărgineanu și BUG Mafia.

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (14)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Flaviu Catalin Groza spune:

  daca nu isi exprima nimeni parerea e clar ca totul a fost bine, eu nu am fost acolo dar sunt convins ca toata lumea sa distrat :)

 2. VlaDi Dragoș spune:

  nici eu nu am fost:))

 3. x spune:

  Se exagereaza….din nou. a fost cenzurat aproape in totalitate! 2-3 cuvinte vulgare am auzit in rest a fost cat se poate de cenzurat.

 4. Alegator spune:

  ULTRJ CONRA BUNELOR MORAVURISI TULBURAREA ORDINII SI LINISTI PUBLICE SE PEDEPSESTE.SI COPARTICIPANTII SE PEDEPSESC.

 5. Alegator spune:

  DESPRE SCENA 2 NIMIC?

 6. malina spune:

  http://www.c

  la satumare UDMR=PSD

 7. Madalin Dobi spune:

  Foarte Tareee Fratee !!!

 8. sstmarean-ca spune:

  Rusine COICA rusune ,jenant DEMISIA.

 9. Sori Sorina spune:

  Nu ai ce te aştepta de la un popor precoce – doar la un comportament precoce .Vă vorbește unul despre p-lă și sunteți în delir. Dacă v-ar fi arătat-o garantat aveați nevoie de resuscitare .

 10. Enrique Esteban spune:

  SEMNAŢI PETIŢIA PT RECUNOAŞTEREA PARTENERIATELUI CIVIL ÎN ROMÂNIA
  (eu am semnat, semneaza şi tu!)
  http://www.petitieonline.com/vrem_parteneriat_civil_in_romania

 11. romy spune:

  Acum doua saptamini domnul primar era foarte revoltat din cauza unei piese de teatru cu tenta sexuala si vocabularul porcos.acum pe baietii de la B.U.G IA FELICITAT PENTRU SPECTACOLUL SI VOCABULARUL IESIT DIN COMUN.Oare cite fete poate sa mai aiba acest domn!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest