Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

15 pentru Cotroceni: Lista celor care şi-au anunţat intenţia de a candida la prezidenţiale

prezidentialeAglomeraţie mare în cursa pentru Cotroceni! 15 politicieni şi-au anunţat intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale din noiembrie. 

Ultimul este Ioan Ghişe, liberalul care de doi ani militează pentru demiterea lui Traian Băsescu. Ghişe se adaugă mai cunoscuţilor Crin Antonescu, Klaus Iohannis, Cătălin Predoiu sau senzaţionalul Dan Diaconescu. 

Premierul Victor Ponta a anunţat şi el, joi, că va intra în cursa pentru Cotroceni.

LISTA PREZIDENŢIABILILOR:

Klaus Iohannis – peşedinte PNL, profesor de fizică
Crin Antonescu – fost preşedinte al PNL, profesor de istorie
Cătălin Predoiu – fost ministru al Justiţiei, avocat
Monica Macovei – fost ministru al Justiţiei, avocat
Mihai Răzvan Ungureanu – fost premier, profesor de istorie
Călin Popescu Tăriceanu – fost premier, inginer
Cristian Diaconescu – fost ministru de Externe, avocat
Dan Diaconescu – fondator PPDD, jurnalist, inginer
Kelemen Hunor – preşedinte UDMR, medic veterinar
Victor Ponta – premier, preşedinte PSD, procuror
Mircea Geoană – fost ministru de Externe, inginer
Viorel Cataramă – om de afaceri, economist
Remus Cernea – deputat, absolvent de Filosofie
Corneliu Vadim Tudor – fondator PRM, absolvent de Filosofie
Ioan Ghişe – senator, profesor 

Sursa: realitatea.net

Un comentariu

  1. ZSOLTI Răspunde

    Pentru ca se vrea presedinte al Romaniei, acest domn numit Ponta vorbi, in sfarsit, cu tupeul naucitor cu care ne-a obisnuit, despre doctoratul sau plagiat: “Am greşit în urmă cu 16 ani” Dar… “Cred că am plătit preţul politic, moral”. Nu, n-ai platit, Viorele!… Ai fugit de raspundere, ai avut un comportament abuziv, de beizadea comunista!.. Ai abuzat de functia detinuta, ai ignorat Senatul Universitatii Bucuresti si ai desfiintat comisia din Ministerul Educatiei care-ti analiza plagiatul, si care stiai ca il va constata si sanctiona!.. Dar vii acum cu tupeu, pozand in victima in fata romanilor: cred ca am platit..”Dacă omorâm pe cineva, după 16 ani cred că eram pus în libertate”.. “Eu am o decizie a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, care mă absolvă de această acuzaţie”.. Aceasta decizie ai obtinut-o la fel cum ai obtinut si desfiintarea comisiei Ministerului Educatiei, Viorele!… Asa vrei tu sa faci “dreptate” si pentru prietenii tai hoti, dupa ce obtii controlul politic asupra DNA-ului, pe care ti-l doresti!.. “Domnule Ponta, comparaţia cu omorul este aiuritoare. Este menită să deturneze discuţia spre un pustiu sofistic. Nu despre acest lucru e vorba aici. Aţi minţit despre cel mai înalt titlu academic din activitatea Dvs profesională. V-aţi descalificat etic. Sunteţi lipsit de credibilitate morală. Renunţaţi public la titlul de doctor obţinut fraudulos, recunoaşteţi că aţi făcut presiuni inadmisibile asupra Ministerului Educaţiei. Încetaţi să perseverati în ceea ce, eufemistic vorbind, numiţi o “greşeală”. Nu-i mai trataţi pe cetăţenii acestei ţări că pe o cireadă de minus habens. P.S. Victor Ponta vorbeşte acum despre o greşeală petrecută cu 16 ani în urmă. Nu înţeleg, să fie vorba de plagiatul a circa o treime din teza de doctorat? Şi-a susţinut dl Ponta doctoratul la 24 de ani? De ce nu este trecut titlul de doctor în CV-ul sau oficial (cel de pe site-ul guvernului şi cel de la Camera Deputaţilor) unde, la activităţi profesionale, este menţionată poziţia de “lector.dr”? Hăţişul de minciuni în care se zbate premierul mitoman şi plagiator este halucinant. Rătăcit el însuşi, vrea să rătăcească o ţară întreagă.” (Vladimir Tismaneanu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.