Ultima actualizare: azi, 14:14

Locale

Accident la Boineşti: un bărbat a murit şi trei au fost răniţi. Ce alcoolemie avea şoferul

accident În această dimineaţă în jurul orei 08,00 pe DJ 109 L pe raza localităţii Boineşti a avut loc un accident de circulaţie.

La faţa locului poliţiştii rutieri negreşteni au stabilit din primele cercetări faptul că: un pensionar , în vârstă de 61 de ani,  a condus autoutilitara furgon marca Dacia  iar pe fondul unei depăşiri neregulamentare a unui autoturism marca Renault care circula regulamentar în faţa sa , a intrat în coliziune cu o autoutilitară marca Mercedes condusă din sens opus de Daniel C., în vârstă de 20 de ani.

În urma evenimentului a rezultat decesul unui bărbat , în vârstă de 42 de ani, rănirea uşoară a altor 2 de 47 respectiv 50 de ani, toţi pasageri în autoutilitara Dacia şi rănirea gravă a conducătorului autovehiculului Dacia.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorilor auto, în cazul pensionarului Emeric B. Rezultatul a fost negativ, iar la tânărul de 20 de ani, aparatul a indicat o concentraţie alcoolică de 0,70 /l alcool pur în aerul expirat. Le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă în cauză.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.