Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Anvis ROM și-a deschis noua fabrică. Va face 100 de angajări

inaugurarea fabricii anvis rom (84)Deschiderea oficială a noii locaţii de producţie a Anvis ROM S.R.L  a avut loc astăzi în Parcul Industrial Sud 13 Satu Mare. Beneficiul pe care îl va aduce societatea pentru județul Satu Mare este crearea unui număr de 100 de noi locuri de muncă care se vor adăuga celor 202 locuri de muncă existente până în prezent.

Domeniul principal de activitate al firmei Anvis ROM S.R.L este dezvoltarea sistemelor antivibrație – sisteme de izolare a pieselor vibratoare din autovehicule. Grupul are vânzări de peste 300 milioane de euro în 13 locații din lumea întreagă. Clienții societății, sunt cei mai importanți producători de automobile, și anume VW, BMW, Mercedes, Renault-Nissan, Audi, Porsche, MAN, ZF Sachs și mulți alții.

Noua locație de producție a fost construită din iunie 2013 până în aprilie 2014, și are o suprafață totală de 9.300 de metri pătrați, din care 8.100 de mp zonă producție și anexe relaționate cu producția și 1200 mp birouri și spațiu administrativ. În prezent sunt 202 angajați iar pe lângă aceștia, conducerea a anunțat că vor mai angaja încă 100 de oameni în anul următor.

Un prim pas pentru comunitatea locală este crearea în următoarele luni a încă 100 de noi locuri de muncă, care se vor adăuga celor 202 locuri de muncă existente astăzi, iar planurile sunt, de a continua creșterea la peste 500 de locuri de muncă până în anul 2017. Aceste noi locuri de muncă vor fi la cele mai înalte standarde de calitate iar condițiile de muncă, siguranța angajaților au locul 1 în politica firmei noastre. În același timp, un alt impact, este formarea care o asigurăm angajaților noștri, deci angajăm oameni necalificați pe care îi formăm în firmă printr-un proces de formare”, a declarat directorul Anvis Rom S.R.L, Florin Popovici.

În cadrul ceremoniei de deschidere a noii fabrici au fost prezente peste 80 de persoane, printre care și oficialitățile sătmărene. Reprezentantul prefectului  judeţului Satu-Mare, Mircea Ciocan, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, precum și viceprimarul, Radu au felicitat conducerea și le-au urat succes în activitate.

Este un moment important pentru județul Satu Mare, atât ca și instituție dar și ca și județ, unitate administrativ teritorială și aici mă refer la mediul de afaceri și la locuitorii județului nostru. Evoluția firmei Anvis ROM ne ajută și contribuie în mod concret la  dezvoltarea economică a județului nostru. Vreau să vă mulțumesc în primul rând pentru ceea ce faceți și pentru locurile de muncă create iar împreună cu activitatea de coordonare care o avem în județ în relația cu  primăriile, pot să vă stau la dispoziție pentru a putea găsi soluții atât pentru dezvoltarea dumneavoastră  dar și pentru a găsi posibilitatea în a crea noi locuri de muncă. Felicitări pentru ceea ce faceți”, a declarat Adrian Ștef.

 Un ultim moment important al evenimentului a fost ceremonia de tăiere a panglicii inaugurale la care au participat toți invitații, urmând ca aceștia să viziteze noua fabrică.

4 comentarii

  1. toma Răspunde

    Mai exact, care-i meritul politicienilor?

  2. Alexx Pandi Răspunde

    Catre anvis rom .pe beni pop care lucra la sarvari sa nul

  3. Alexx Pandi Răspunde

    Pe beni pop sa nul angajati la firma dumneavoastră pentru ca este hoț va multumim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.