Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Bărbații din Satu Mare au cea mai mică speranță de viață

pensionariCea mai mică speranță de viață din România o au bărbații din județul Satu Mare, potrivit unui studiu al Institutului Național de Statistică, realizat pe baza datelor din anul 2013.

În anul 2013, speranţa de viaţă la naştere, indicator sintetic al stării de sănătate a populaţiei, a fost de 74,74 ani, cu 3,73 de ani mai mare decât în urmă cu 10 ani. Femeile din Satu Mare au o speranţă de viaţă la naştere mai mare cu 8,29 ani decât speranţa de viaţă la naştere a bărbaţilor – 76,29 ani, comparativ cu 68,00 ani.

Pe judeţe, cel mai mult pot spera să trăiască locuitorii judeţului Vâlcea cu 77, 87 ani şi cel mai puţin, cei din Satu Mare cu 72, 13 ani.sp-v-n-2013

 Sursa: INS

 

 

10 comentarii

  1. Sfantul Ioan Paul II Răspunde

    La cat ne fura politicienii (coica, stef, viman, jenica ardelean de la Protectia Copilului_ ce chef sa ai sa mai traiesti! JOS PSD+PNL!

  2. SATMAREAN Răspunde

    In loc sa faca un bine satmarenilor, realizand investitii prin care sa contribuie la sanatatea si bunastarea cetatenilor din judet, Adrian Stef face investitii in propria imagine, organizand petreceri fara numar, inventeaza sarbatori si manifestari,tocand astfel banii publici. Cineva ar trebui sa-l aduca pe calea cea buna, daca e posibil, risipirea banilor publici fiind in opinia mea o adevarata crima la adresa cetatenilor. In loc sa faca angajari in sistemul public, fara sa tina cont de com petenta, cum este cazul pupincuristului cu mustata, strungarul de la UNIO pus sef de birou la Aeroport, fara studii superioare, Adrian Stef ar trebui sa-si angajeze un consilier competent, de buna credinta, nu claudici sau alti incompetenti!

  3. Vivica Răspunde

    Pnl este 0 barat! o dezamagire! Dumnezeu nu bate cu bota!

  4. curios Răspunde

    bine ca pt Partium cu bani garla de la adi stef nu va deranjeaza ca se varsa bani publici pentru o minoritate….sau va trebe locu ‘ lui stef pt romica de la ferentari deputat ppdd? numai bin ar fi pt udmr de prelucrat dupa sama lor….

    • toma Răspunde

      prost mai esti…. Cu cine te-a facut ma-ta?

      • curios Răspunde

        cu tatatau ala destept cu care seaman da pacat ca tu ai iesit sa semeni cu mata….

        • vlad Răspunde

          deci mama ta l-a inselat pe tatal tau cu tatal lui Toma? Ce telenovela! Deci tu esti fiu de c…. Foarte tare.

  5. Norick Răspunde

    curios sunt si eu , ce treaba are asta cu tema initiala…:-)))

  6. curios Răspunde

    mama era ok doar a ta a calcat stramb..si e pe banii ei nu ca romica deputatu de ferentari ce sifoneaza banii publici.. da chiria la sediu nu o plateste si da telefoane pe banii fetelor din sediu….si una pester alta tot pe banii semnati de stef ati facut zilele partium la satmar

    • Liberal Răspunde

      Ba, da’ tu esti mai prost ca elevul eminent din sceneta cu “crastravetele”… si cand vorbesti de mama ta, care din concluziile de mai sus nu-i o sfanta, tot la obsesia ta ajungi. Ia-ti baiete medicamentele ca incepi sa sperii lumea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.