Ultima actualizare: azi, 08:47

Publicitate

Cât de sănătos credeți că sunteți?

hungaro medica 3Datorită ritmului de viață din ce în ce mai accelerat și existența sarcinii psihice crescute apar la vârste din ce în ce mai tinere simptomele bolilor cauzate de stres, bolile cardio-vasculare și cele digestive.

Dacă vreți să fiți sigur că totul este în regulă sau vreți să aflați la timp dacă nu este, dacă sunteți responsabil și vreți să duceți o viață sănătoasă cât mai lungă, dacă nu puteți să vă permiteți să fiți bolnav, dacă vă simțiți responsabil pentru familia dumneavoastră, noi vă ajutăm să faceți primul pas.

Societatea Hungaro Medical Service, în colaborare cu Spitalul Universitar Debrecen, vă oferă posibilitatea accesului la pachete de investigații cu scop de screening, la investigații de specialitate de calitate celor care nu au timp, dar se simt responsabili de propria stare de sănătate, dar și de o viață de calitate.

Conținutul pachetelor de investigații au fost alcătuite ținând cont de datele medicale și de recomandările specialiștilor.

Vă oferim posibilitatea alegerii pachetelor mai simple cât și a celor mai complexe. În cazul celor din urmă investigațiile se extind și asupra bolilor care au o incindență mai scăzută.

Pachetele sunt personalizate și cuprind investigații adaptate nevoilor vârstei și sexului dvs, respectiv: pachet minimal, optimal și maximal.

Pachetul minimal este recomandat  să fie efectuat o dată pe an pentru a putea preîntâmpina și depista la timp cât mai multe afecțiuni.

8 tipuri de investigații medicale

Prima se referă la anamneză, examinara fizică detaliată pe boli interne. În acest sens se apreciază starea generală a pacientului:  greutate, înălţime, indicele de masă corporală – BMI, determinarea procentului de  grăsime corporală, măsurarea tensiunii arteriale, determinarea indicelui gleznă-braţ pentru detectarea arteriopatiei, examinare detailată internistă (piept, abdomen, regiunea cap-gât, examinarea aparatului locomotor).

Cea de-a doua investigație medicală se referă la recoltarea de sânge pentru analize de laborator. Aici se vor determina ioni  sanguini (natriu, potasiu, clor, fosfat, calciu), glicemie și HgbA1C (-arată metabolismul glucidic  din ultimele 3 luni), funcţiile renale (uree, creatinemie ,GFR), funcţiile hepatice (bilirubinemie, AP, TGP, TGO, GPT, LDH), amilazemie, CK grăsimi din sânge (colesterol, LDL-C, HDL-C, trigliceride) CRP -determinarea factoriilor inflamatorii (care poate influenţa  şi riscul cardio-vascular și riscul de aterioscleroză, hemogramă completă  (nr. hematii, nr leucocite și hemo-leucograma calitativă,  funcţiile tiroidei (sTSH) PSA –depistarea precoce a cancerului de prostată –  indicat bărbaţilor cu vârsta peste 40 de ani.

Tot în cadrul pachetului minimal pentru bărbați și femei sunt incluse analizele de urină determinându-se 28 de parametri care indică funcționarea rinichilor și a sistemului urinar.

hungaro medica 3

Cea de-a patra investigație constă în determinarea sângelui din scaun, respectiv determinarea sângerării microscopice a aparatului digestiv care este prezent în boli inflamatorii și tumori ale aparatului digestiv.

Pachetul minimal cuprinde și un EKG cu 12 determinări (derivații) și au drept scop examinarea funcționalității inimii.

De asemenea se realizează și o radiografie toracică în vederea detectării precoce a bolilor toracice, a cancerului de plămân și a TBC-ului.

Tot în cadrul acestui pachet de investigații este cuprinsă și o ecografie abdominală și a micului bazin, dar și o evaluare a riscului cardio-vascular. Pe baza datelor disponibile se evaluează riscul cardio-vascular pentru anii următori.

De menționat este faptul că pacientul este supus acestor tipuri de investigații într-o singură zi, iar la final va avea concluziile examinărilor și investigațiilor efectuate, dar și indicații și recomandări igieno-dietetice și tratament medicamentos adecvat.

Cât te costă?

Pachetul minimal recomandat a fi făcut o dată pe an, indicat atât femeilor cât și bărbaților, se ridică la suma de 45.000 de forinți, echivalentul fiind de 675 lei.

Prin efectuarea screening-ului în mod regulat contribuiți la păstrarea sănătății dvs. Screening-ul este efectuat de medicii specialiști ai Universității de Medicină  și Științe Medicale din Debrecen, în cabinete dotate cu cele mai moderne echipamente medicale, pe baza programării stabilte de comun acord cu dvs.

Pentru mai multe informații ne găsiți în Satu Mare, strada Horea, nr. 10/5, sau la numărul de telefon: 0748.125.020,  0722.199.129 sau web: www.hungaromedicalservice.ro, e-mail: [email protected] sau facebook: [email protected].

 

Un comentariu

  1. Fori Orsolya Răspunde

    !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.