Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

DSVSA Satu Mare a efectuat 73 de acțiuni în această săptămână

descărcare (2)Inspectorii  Direcţiei  Sanitare  Veterinare  şi  pentru  Siguranţa  Alimentelor Satu Mare au realizat în perioada  18.07.2014  –  24.07.2014, un număr de 73  acţiuni de control la unităţi şi gospodăriile populaţiei.

Au fost verificate: exploataţii profesionale şi non profesionale  de animale, depozite alimentare, unităţi de alimentaţie publică, cantine,  unităţi de vânzare cu amănuntul, pieţe agroalimentare, brutării, laboratoare de cofetărie, unităţi ambalare produse de origine non animală, unităţi de procesare carne, unităţi procesare lapte .

În cadrul acțiunilor tematice au fost urmărite următoarele aspecte: condiţii zoo-igienice şi de bunăstare, existenta documentului de înregistrare, respectarea condițiilor generale de igiena, originea materiilor prime si existenta documentelor însoțitoare, respectarea condițiilor privind ambalarea, marcarea si etichetarea alimentelor, condițiile de transport, modul de depozitare, monitorizarea si eliminarea subproduselor, existenta echipamentelor de protecție.

Inspectori  de specialitate din cadrul Direcţiei  Sanitare  Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi ai Direcţiei de Sănătate Publică Satu – Mare au efectuat şi continuă şi în săptămâna  următoare  acţiunea  de verificare a unităţilor din zonele de agrement din judeţul nostru.

Pentru orice fel de sesizări, reclamaţii în domeniul sanitar veterinar şi al siguranţei alimentare vă rugăm să apelaţi TEL VERDE la numărul de telefon 0800826787 sau 0261715956

Aceste acţiuni întreprinse de către inspectorii D.S.V.S.A. Satu Mare, vor continua  şi în  perioada  următoare, pentru a proteja sănătatea cetăţenilor şi a animalelor, de a preveni difuzarea bolilor transmisibile şi reducerea riscului de apariţie a toxiinfecţiilor alimentare.  

Sursa: DSVSA Satu Mare 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.