UPDATE Fetiță mușcată de piton la circul Belluci în Satu Mare

26 iulie 2014 | 4 comentarii

piton muscatura circ belluciO fetiță de 12 ani a fost mușcată de braț de un piton, vineri seara, în timpul unui spectacol susținut de către circul Belluci. Fetița a fost transportată al spital pentru îngrijiri medicale, medicii afirmând că se află în afara oricărui pericol.

Potrivit unor surse, evenimentul ar fi avut loc chiar sub privirile bunicii fetiței care a dus-o pe micuță la circ. Conducerea circului ar fi încercat să minimalizeze evenimentul, motivând că de vină ar fi fost fetița pentru că s-a apropiat prea mult de piton.

Apropiații fetiței au postat pe facebook o fotografie cu mușcătura pitonului.

muscatura piton

Etichete: , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (4)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Un vot spune:

  Alo: OPC, ITM, etc.
  Sa vedem daca se face ancheta pentru ca astfel de lucruri nu pot fi trecute cu vederea si trebuie reactionat, luata atitudine si masuri!
  Cu siguranta exista filmari ale altor spectatori si impuse masuri ca asa ceva sa nu se mai intample indiferent cine ar putea fi vinovat (spectatorul, circarul si mai putin animalul)!

 2. prince spune:

  Unde este primarul oltean de Satu Mare si dece nu profita el acum mediatic de nenorocirea fetitei care a fost muscata de piton,asa cum a profitat de drama muncitorului peste care a picat malul de pamant iar COCA DOREL COSTEL PRIMA R ALES IN UNANIMITATE a umplut presa cu interviuri iar cand a plecat de la fata locului a ras intruna.
  In 2016 voi vota tot cu COICA DOREL COSTEL pt ca doresc sa dovedesc ca oltenii casatoriti cu unguroaice sunt cei mai buni medici si primari din toate timpurile .
  DEMISIA OLTENE NE DISTRUGI ORASUL….

 3. ulici loredana spune:

  Ce legatura are primarul cu circul ????Fiecare cred ca avem nemultumiri legate de un primar sau altul ,dar eu zic sa nu amestecam treburile ..off-topic :)

 4. prince spune:

  Bagati-ar cheluu un topic in gura ,tu lucrezi de 2 luni la primarie si deja faci off ,prietenul tau stie ce faci tu peacolo LOLI????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest