Ultima actualizare: azi, 19:32

Publicitate

Hungaro Medical Service: Investigație endoscopică prin înghițirea unui capsule, acum și la Debrecen

videocapsula internVideo capsula endoscopică oferă posibilitatea examinării întregului colon fără nicio o durere, iar rezultatele obținute sunt clare și precise.

Endoscopia capsulară este o descoperire revoluționară, mult așteptată. Videocapsula reprezintă o camera foto miniaturală, de unică folosință, care nu prezintă niciun risc de infecție. A fost creată pentru a oferi imagini din lumenul tubului digestiv.

Investigația este folosită acum și la Debrecen, videocapsula pentru intestinul subţire este capabilă să evidenţieze imagini ce conduc la precizarea diagnosticului în patologii delicate cum sunt sângerările digestive neelucidate, polipoza intestinală, boala Crohn, tumori ale intestinului subţire, diverse leziuni plate ale mucoasei, dar şi în monitorizarea leziunilor generate de tratamentul antiinflamator prelungit.

Videocapsula  are diametrul unei pastile de antibiotic.

Videocapsula înregistrează leziuni de o zecime de milimetru și este dotată cu sistem de captare a imaginilor. Pe lângă camera foto, ea cuprinde şi o sursă de lumină, două baterii, un emiţător plus o antenă. În echipament intră opt electrozi, un mic recorder portabil şi un calculator cu software special.

videocapsulaImaginile captate sunt transmise continuu unui aparat numit receiver pe care pacientul îl poartă ataşat până la eliminarea capsulei. Datele sunt trimise apoi de la receiver la un computer unde sunt analizate de specialiştii din Debrecen prin confruntare cu imagini dintr-o bază de date largă de imagini. Videocapsula este de unică folosinţă, are o independenţă energetică de până la 10 ore şi se elimină în mod natural pe cale digestivă. Randamentul diagnosticului este dublu faţă de celelalte tipuri de explorări radiologice clasice ale tubului digestiv.

Prețul investigației costă 900 euro.

Pentru a valida necesitatea acestui tip de investigaţie, este obligatoriu un consult medical de specialitate înainte de începerea procedurii endoscopice.

De multe ori, prin diagnosticarea cu videocapsula endoscopică, se evită explorări prea numeroase, costisitoare si dificile şi se câştigă timp preţios prin posibilitatea instituirii mult mai precoce a tratamentului, uneori salvator de viaţă.

Prin efectuarea screening-ului contribuiți la păstrarea sănătății dvs. Screening-ul este efectuat de medicii specialiști ai Universității de Medicină  și Științe Medicale din Debrecen, în cabinete dotate cu cele mai moderne echipamente medicale , pe baza programării stabilite de comun acord cu dvs. Prețul unei asemenea investigații este de 900 de euro. Nu necesită spitalizare, anestezie și nu prezintă niciun risc de iradiere. Mai mult decât atât, substituie investigații disconfortabile, dureroase și costisitoare pentru pacient.

Pentru mai multe informații ne găsiți în Satu Mare, strada Horea, nr. 10/5, sau la numărul de telefon: 0748.125.020,  0722.199.129 sau web: www.hungaromedicalservice.ro, e-mail: [email protected] sau facebook: [email protected].

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.