Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Jucătorii Olimpiei se antrenează la Poiana Brașov

Olimpia Satu Mare-FC Olt Slatina (3)Olimpia e de luni în cantonament la Poiana Brașov iar accentul se pune pe o bună pregătire fizică care să asigure echipei energia necesară pentru întreg sezonul de toamnă.

Joi după amiază antrenorii Bodea și Dragomir le-au oferit băieților și un prim meci de pregătire , iar adversarul a venit din liga a 5-a Brașov. Galben-albaștrii s-au distrat cu Victoria Bod,scor 7-1, o echipă ce a terminat sezonul pe locul 5 în liga a 5-a.

Au marcat pentru galben-albaștri: Bujor 13, Apostu 31, Bic 34, Gavrilescu 38, Laso 54 și 74 și Neagu 78. Brașovenii au marcat din penalty în minutul 73.

Olimpia a început cu  Anca-Trip-Munteanu, Mureșan, Bălău, Iuhas- Schwarzkopf, Villand- Gavrilescu, Bic, Bujor-Apostu. Au mai intrat portarii Șuta și Fila și jucătorii Paul, Rus, Neagu, Micaș, Lucaci, Tillinger, Laso, Faur, Feier, Marinaș, Brata.

Rus și Boștină accidentați nu au jucat.

De remarcat că portarul Bogdan Miron și-a manifestat intenția de a pleca la un alt club și nu a mai urcat în Poiană în vreme ce atacantul Daniel Feier a fost, se pare întors din drum și nu va mai pleca la Câmpina. De asemenea Marinaș e și el în lot , acesta revenind acasă după un împrumut la FC Zalău.

După distracția de joi , Olimpia are programat sâmbătă de la ora 11 un alt joc de pregătire , în compania colegei de serie, Unirea Tărlungeni.

Sursa: CSM Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.