Primarul Coica: Schimbarea viceprimarului trebuie decisă de Victor Ponta şi Kelemen Hunor

31 iulie 2014 | 4 comentarii

marcela papici, dorel coicaPrimarul Dorel Coica a afirmat astăzi, într-o conferinţă de presă, că schimbarea viceprimarului Marcela Papici cu un reprezentant al UDMR, conform solicitării făcute de deputatul Kereskenyi Gabor, trebuie discutată la nivel naţional, între liderii Victor Ponta şi Kelemen Hunor, care să le dea liderilor locali ai celor două formaţiuni o temă.

Edilul i-a transmis liderului UDMR Satu Mare că schimbarea vieprimarului n-o poate face primarul.

D-l Kereskenyi are un preşedinte care se numeşte Kelemen Hunor, care este prieten sau colaborator cu preşedintele PSD. Să se ducă să discute pe linie politică şi să vină să transmită mai departe mesajul. Nu pot eu să-i zic doamnei Marcela Papici: te schimb că vrea Kereskenyi“, a spus primarul.

Mai în glumă mai în serios, Dorel Coica s-a declarat un feminist, spunând că are colaborare bună cu viceprimarul PNL.

Etichete: , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (4)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. SATMAREAN spune:

  Afara cu pilosii lui Stef din Primarie, Marcela Papici si Babut Domuta Dan!

 2. LIBERal spune:

  Autoritatile trebuie sa verifice cum l-au angajat ca city-manager pe Babut! Angajarea a fost ilegala! Dupa alegeri, fara niciun concurs, Babut a fost propus ca city-manager de marele om politic Adrian Stef. Cineva trebuie sa se sesizeze! Apropos,asta nu e trafic de influienta?!

 3. LIBERal spune:

  De asemenea, trebuie ca autoritatile sa se sesizeze pentru a verifica cum s-a creat de Adrian Stef postul de sef de birou la Aeroport pentru strungarul de la UNIO, Ratiu Alexandru Paul, si cum a fost ocupat acest post! La fel,angajarea lui Sulea Claudiu, fost muncitor la Romtelecom( se zice ca a fost dat afara pentru incompetenta), ca director la Aeroport,tot de Adrian Stef, ar trebui luata la puricat!

  • Reformatorul spune:

   Daca situatia este asa precum ai prezentat-o, autoritatile abilitate trebuie sa faca cercetari. Intr-adevar,Adrian Stef poate fi acuzat pentru asa ceva cel putin pentru trafic de influienta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest