Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Aglomeraţie în vama Petea. Poliţia de frontieră recomandă trecerea pe la Urziceni

vama peteaCa urmare a faptului că cetățenii români care lucrează în străinătate se întorc la muncă, astăzi, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judeţul Satu Mare, se înregistrează creşteri ale valorilor de trafic la autovehicule.

Creşterea timpului de aşteptare la frontieră este determinată de numărul mare de autovehicule care s-au prezentat la ieşirea din ţară.

Pentru evitarea aglomerărilor, Poliţia de Frontieră recomandă participanților la trafic să folosească și Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, jud. Satu Mare, aflat la granița cu Ungaria.

          La nivelul I.T.P.F. Sighetu Marmației s-au dispus măsurile necesare pentru derularea formalităţilor de frontieră cu operativitate prin suplimentarea personalului care-şi desfăşoară activitatea la controlul documentelor şi mărirea numărului arterelor de control la autovehicule, în funcţie de infrastructura punctelor de trecere a frontierei.

          De asemenea, s-a luat legătura cu autorităţile de frontieră din Ungaria, în vederea stabilirii măsurilor care se impun în astfel de situaţii.

Sursa: Poliţia de Frontieră

2 comentarii

  1. Supermanul Răspunde

    Aglomeratie mare dc sunt 3 randuri in loc de 5 pol de frontiera nu au oameni!!! si lucreaza incet!

  2. Roman Jozsef Răspunde

    sii de ce nu este vama pregatita si sa mai lucreze putin sau de regrupare de personal ca sa nu asteptam ca niste boi care pleaca n europa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.