Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Crimă în Negrești Oaș. Un bărbat a fost omorât de un prieten

bataiePe fondul unui conflict spontan, un bărbat din Negrești Oaș a fost omorât de un prieten. Cazul a fost sesizat polițiștilor la data de 10.08.2014, ora 19,00, prin SNUAU 112  de către o femeie, de 33 ani, din Negrești Oaș. Bărbatul care prezenta  urme de sânge la nivelul capului a fost găsit căzut la pământ pe strada Pădurii din localitate.  

La fața locului s-a deplasat echipa operativă complexă de cercetare, condusă de primul procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare  împreună cu  medicul  legist. Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că în urma unui conflict spontan izbucnit pe fondul consumului de alcool, la domiciliul lui C. Teodor, de 65 ani, din Negrești Oaș, acesta  i-a aplicat mai multe lovituri  lui P. Gheorghe,  de   58 ani, din Negrești Oaș, care au condus la decesul acestuia.

În urma necropsiei s-a stabilit că moartea vicimei a fost violentă, autorul fiind cercetat în stare de reținere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, urmând a fi prezentat în cursul zilei de astazi instanței cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.