Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

”Io-s fecior din Medișa” la a III-a ediție

medisa (1)Un nou eveniment de excepție ”Io-s fecior din Medișa” va avea loc în data de 24 august 2014 la Căminul Cultural în localitatea Medișa. Aflat la cea de-a III- a ediție, evenimentul este organizat de Consiliul Județean, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, Primăria și Consiliul Local Viile Satu Mare.

Începând cu ora 12:00 vor urca pe scenă pentru a delecta auditoriul: Nicolae Sabău, Luci Pop Borlean, Vlad Crasnai, Anamaria Florescu, Ansamblul Ceatăra, Ansamblul Codrișorul și George Negrea.

“Istoria este foarte importantă pentru fiecare dintre noi, astfel ne identificăm ca și popor ca și comunitate. Nu trebuie să uităm niciodată  de unde am plecat. Cultura este un fenomen viu, dinamic, în perpetuă metamorfoză. Medișa este un sat iubit de locuitori și de urmașii acestora. Un sat în care deopotrivă oamenii și locurile bucură ochii și sufletul.” a declarat Vlad Crasnai, fiul al satului și organizator.

Sursa: Consiliul Județean Satu Mare

 

 

 

3 comentarii

  1. Gavrilut Răspunde

    Organizator pe banii judetului si al satmarenilor! Va rog sa stopati asemenea fraude de cheltuire a banilor publici! Domnule stef ar trebui sa ne dati o dare de seama!

  2. Satmarean Răspunde

    Uite asa, fara intrerupere,autoritatile judetene si cele locale isi bat joc de banii publici,in loc sa-i directioneze spre investitii. Oare cit se putea realiza din celebrul pod de care satmarenii au mare nevoie cu banii risipiti pe petreceri? Nu sint impotriva promovarii culturii satmarene, dar in situatia actuala cred ca se exagereaza. Opriti-va, domnule Stef, din risipa! Ne-am saturat de un asemenea stil de administratie!

  3. Pop Ioan Răspunde

    Mai bine s-ar apuca domnii din CJ sa asfalteze drumul de la Vii la Medisa . Oamenii astia n-au avut niciodata drum asfaltat ,din acesta cauza satul s-a depopulat , proprietatile de aici nu au nici o valoare ( case care se vand la 2000 lei ) , circulatia auto se face naveta nerentabila desi distanta fata de municipiu este de cca 23 km .Drumul pietruit Viile Satu Mare – Medisa a fost amenajat in anii 1970 la initiativa inimosului invatator Popescu . Dupa o jumatate de veac nu se poate asfalta acest drum ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.