Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Mașină furată din Italia, oprită la Sighet

2010-02-1616__ro__ZA__vama sighet (GP)Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Sighetu Marmației au depistat la intrarea în țară un autoturism marca Mercedes SL 350, în valoare de peste 260.000 lei care figura în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare.

Ieri, 4 august a.c., în jurul orei 14.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Sighet s-a prezentat pentru a intra în România Oleg U., cetățean român,  în vârstă de 28 de ani. Bărbatul conducea un autoturism marca Mercedes, cu număr de înmatriculare specific Ucrainei.

La efectuarea formalităților pentru a intra în țară polițiștii de frontieră au constatat faptul că proprietarul autoturismului este Mykhailo Y., cetățean ucrainean, în vârstă de 21 ani.

Totodată la verificările efectuate în bazele de date s-a constatat că autoturismul figura ca semnalat furat, alerta fiind introdusă de autoritățile italiene din anul 2011.

Proprietarul mașinii a declarat că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul este semnalat furat și că l-a cumpărat de la o altă persoană contra sumei de 80.000 de dolari.

Mașina, în valoare de aproximativ 264.000 lei, a fost indisponibilizată la sediul STPF Maramureș până la finalizarea cercetărilor, iar proprietarul auto este acum cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

Sursa: ITPF Sighetu Marmației

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.