Olimpia: Valter Heil, liber de contract

5 august 2014 | 1 comentariu

valter heilFundașul sătmărean Valter Heil pare a avea cale liberă spre un transfer la Olimpia Satu Mare.

Heil a fost declarat liber de contract şi aşteaptă acum doar documentele oficiale de la FRF pentru a putea semna cu gruparea galben-albastră. Heil a câştigat litigiul cu fosta lui echipă SC Vaslui, acesta reclamând gruparea moldavă la FRF pentru neplata salariilor.

Sezonul trecut, Valter Heil a evoluat sub formă de împrumut la ASA Târgu Mureș.

Tot în această săptămână se va clarifica și situația lui Brata , acesta așteptând o decizie finală de la Pandurii, club cu care se află încă sub contract.

Azi va avea loc o ședinţă la club în care conducerea și antrenorii vor stabili lotul cu care Olimpia va aborda noul sezon. Antrenorul Cosmin Bodea nu-şi ascunde intenţia de a mai aduce doi jucători la Satu Mare care să-i întărească lotul şi să-i ofere garanţia atingerii obiectivelor.

Tot în această săptămână se va lua o decizie şi în privinţa echipei satelit. Exista varianta ca Olimpia cu juniorii republicani  antrenaţi de Cristi Popa să se înscrie în Liga a 4-a şi să atace promovarea. Sau juniorii republicani să se înscrie la nivelul lor de vârstă în campionatul naţional şi să încerce cucerirea titlului şi atunci Olimpia II ar renunţa la locul din liga a 4-a.

Altfel, Olimpia va juca sâmbătă un meci amical la Oradea cu FC Bihor!

Sursa: Florin Mureşan

Etichete: , , ,

Categorie: Sport

Comentarii (1)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

  1. satmarean 2014 spune:

    Super transfer! Sa vina artificiile,…..si banii! Cu un astfel de jucator,intradevar Olimpia ajunge in grupele CAMPIOMATELOR DE LA SATE! Mult succes baieti! Acum pe bune,la SM sunt si au fost echipe de tineret,care au jucat in Republicane si consider ca se putea face echipa si cu multi jucatori de-ai nostrii! Nu tot ce vine de din afara inseamna ca este si bun! Daca acest Heil era bun,il tine ASA! Asa ca om trai si om vede’!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest