Olimpicul Andrei Bud a fost premiat de Consiliul Judeţean

25 august 2014 | 3 comentarii

andrei budOlimpicul internaţional Andrei Bud, din Negreşti Oaş, a fost premiat astăzi de către Consiliul Judeţean Satu Mare, instituţia oferindu-i acestuia suma de 3.000 de lei pentru meritele sale.

Preşedintele Adrian Ştef şi vicepreşedintele Mircea Govor l-au felicitat pentru performanţele obţinute, pentru tot ce face pentru judeţul Satu Mare, dând asigurări că-l vor sprijini şi mai departe.

În cuvântul său, Andrei Bud, le-a dat o scurtă lecţie consilierilor judeţeni, explicându-le că trebuie promovaţi şi alţi tineri cu rezultate deosebite.

El a fost foarte sincer şi a mărturisit că a rămas cu un gust amar după admiterea la facultate, deoarece nu poate face două şcoli din cauza unui viciu.

Eu o să rămân în România la facultate, după voi mai vedea”, a spus Andrei Bud.

Olimpicul s-a gândit ca împreună cu alţi tineri să facă o asociaţie prin intermediul căreia să-i promoveze pe cei mai buni, să-i promovăm.

Andrei Bud, Adrian Stef

Andrei Bud a făcut şcoala gimnazială în oraşul Negreşti Oaş şi Liceul Teoretic de Informatică din Bucureşti. A obţinut numeroase medalii la olimpiade, inclusiv medalia de argint la olimpiada internaţională din Africa de Sud şi cea de bronz din Columbia. 

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (3)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. satmarean 2014 spune:

  Acesti 2 analfabeti se baga peste tot,ca raia! Acum premiaza oameni deosebiti. Trebuia ei sa-i manjasca imaginea acestui tanar curat,prin tupeul lor de a se afisa in orice ipostaze pt. voturi! Daca dai premii ,da-le din suflet din banii tai!Asa au alocat niste bani marunti,vis a vis de performantele acestui tanar ,si profita de ocazie sa-si faca poze(pt. imagine si voturi),dar ii pun intr-o lumina proasta imaginea elevului! Bravo OLIMPICULUI,RUSINE cei 2 maimutoi!

  • Ea spune:

   Ionel Mesaros (satmarean) ai merita si tu un premiu din partea Consiliului Judetean, pentru PROSTIE !!! :) :) ACLe de gamalie mai au bani sa te plateasaca ? sau latri pe gratis ? :) :)

 2. Ea spune:

  Conducerea Consiliului Judetean Satu Mare merita felicitari pentru implicarea, sustinerea si promovarea tinerilor din judet. Presedintele si vicepresedintele depun eforturi considerabile pentru a crea o imagine buna judetului Satu Mare, si din pacate persoane ca “satmarean”(Ionel Mesaros) ar trebui exilate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest