Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Plopstock s-a încheiat cu un super concert Subcarpați (Galerie FOTO)

plopstock ziua3 (68)Cea de-a cincea ediție a festivalului Plopstock s-a încheiat sâmbătă seara cu un concert marca Subcarpați.

În ultima zi a festivalului, pe scenă au urcat Frozen, Mushroom Story, Dirty Shirt, SKA-NK și cea mai aşteptată şi cu publicul cel mai numeros fiind trupa Subcarpați. Aceasta este una dintre cele mai iubite trupe românești contemporane, a cărei muzică a devenit un adevărat manifest croit în jurul folclorului românesc, introdus cu măiestrie în cultura underground actuală. Pe ritmuri de dub, breaks și hip-hop membrii trupei au reuşit să adapteze cunoscute piese din folclorul românesc, având mare priză la public, în special la tineret.

Membrii trupei Dirty Shirt au declarat pe scenă că le-a fost dor de Satu Mare, le este dor de fostul Samrock, apoi de Samfest Rock, iar acum le place și la Plopstock. Dirty Shirt este una dintre cele mai originale trupe rock din România, asta pentru că sunt rezultatul combinației riff-urilor de metal cu un amalgam de stiluri, printre care elemente din muzica populară românească, funk sau electro. Cunoscându-și publicul sătmărean, solistul i-a invitat pe rockerii sătmăreni la pogo, rezultaltul fiind multe tricouri prăfuite și transpirate.

Ediţia din acest an a fost cea mai reuşită, mai mulţi interpreţi care au cântat ani la rând remarcând faptul că festivalul s-a ridicat foarte mult, iar experiențele vor fi de neuitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.