Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Prima grupa din cadrul proiectului ”Bunicii navighează“, iniţiat de PDL Satu Mare, a absolvit cu succes cursul

PDL Bunicii navigheazăPrimii absolvenți ai cursului din cadrul proiectului ”Bunicii navighează” au fost premiați în data de 07.08.2014 de conducerea și membrii PDL, inițiatori ai acestui proiect.

Acest proiect a început la iniţiativa unui grup de oameni ai partidului nostru în persoana domnilor: Tudor Dragomir, consilier local Feher Doina, Ardelean Henrieta, Figula Claudiu, ajutaţi şi de alţi membri din Biroul Permanent Local al PDL Satu Mare.

Proiectul a avut ca scop iniţierea oamenilor de vârsta a III-a, în tainele lumii virtuale şi suntem mândri că prima grupă de 20 seniori din Satu Mare au absolvit, iar tastatura, ecranul, mouse-ul, internetul au fost numai o parte din termenii noi pe care i-au învăţat.

La festivitatea de premiere au fost invitaţi domnul preşedinte al PDL Satu Mare, Petre Mureşan, doamna președinta a Biroului Permanent Local al PDL Satu Mare, Ileana Blidar, şi secretarul general al PDL Satu Mare Sorin Ghilea. Aceştia au felicitat  cursanţii urându-le să se bucure de beneficiile lumii virtuale.

Domnul preşedinte al ,, Ligii Pensionarilor “,  Mircea Marian, a ţinut să  ia cuvântul mulţumind organizatorilor, exprimându-şi dorinţa în favoarea continuării acestui curs.

Proiectul a avut un real succes şi ne bucurăm că am putut să ajutăm seniorii oraşului nostru in tainele internetului . Menţionăm că acest proiect va continua cu o altă grupă  începând cu luna septembrie iar doritorii se vor putea înscrie la sediul partidului, situat in Piaţa Libertăţii, nr.17, urmând ca tot din toamna să organizăm cursul şi în Carei, şi în Negreşti Oaş.

PDL este alături de pensionari și îi susține!

Sursa: PDL Satu Mare

3 comentarii

  1. satmarean 2014 Răspunde

    Bravo PDL,bravo celui care a avut aceasta idee! Felicitari,trebuie continuat,deoarece lumea nu stie ca PDL (noul PNL),este un partid cu viziuni moderne,europene si trebuie sa ne debarasam se psd si acel usl care a mai ramas aici la SM!

  2. matroz Răspunde

    Inteleg ca le-ati dat si calculatoare.Primele au ajuns in Valea Seaca ieri spre pranz.Ca-i sustineti e un fapt real:sa dispara cat mai repede pe cale naturala-spuse marele Boculet.Pensiile prin fel de fel de prostioare le-au diminuat bolnavii de Ebola,pe vremea cand acelesi mare Boc era soferul lui Basescu prin aleile Cotriceniului.Si ar mai fi,dar am mila de neuronii celor din conducere.Beneficiile oricum le-au transferat PNL-ului,ca de disparut au disparut de mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.