Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Primarul Dorel Coica despre consilieri: Nu au avut irigaţie cerebrală, unii emană inepţii, prostii

dorel coica primariPrimarul Dorel Coica le-a răspuns astăzi într-un mod destul de plastic consilierilor locali ai UDMR, PDL şi PNL care l-au acuzat de management defectuos, spunând că probabil nu li s-au irigat bine creierele şi au emanat prostii.

Cum au simţit că plec li s-au încordat muşchii la unii dintre consilieri. Din păcate odată cu încordarea muşchilor probabil că nu au mai avut irigaţie cerebrală şi unii dintre ei au început să emane numai inepţii şi numai prostii. Este campanie electorală, toţi pe care i-aţi văzut în faţa celor de la USL sunt adversari politici, mai nou şi dna viceprimar este în partidul d-lui Raţiu, deci e normal să ne atace. Nu intru în polemică cu ei pentru că le cunosc valoarea la fiecare”, a spus Dorel Coica.

Edilul s-a arătat nemulţumit de modul în care angajaţii instituţiei i-au luat apărarea.

Din păcate din partea instituţiei nu prea a avut cine să dea replică în afară de doctorul Fanea, un om cu experienţă. Asta este”, a mai spus Coica.

 Primarul nu a vrut să comenteze declaraţiile viceprimarului liberal Marcela Papici cu privire la atribuţiile pe care aceasta le-ar avea, transmiţându-i doar „La mulţi ani” de ziua ei.

În privinţa situaţiei hotelului Dacia, edilul a spus că s-a purtat o corespondenţă cu Parchetul, s-a comunicat faptul că trebuie făcută o expertiză și se așteaptă răspunsul din partea Ministerului Culturii.

Am văzut că pe unii dintre consilierii locali i-a lovit dorul şi dragostea de hotelul Dacia. Întrebaţi-i pe dânşii, care au avut majoritatea şi fostul primar de ce au dat atât de uşor şi Dacia, şi Filarmonica şi ştrandul municipiului. De ce? Acum şi-au adus aminte că există Dacia şi că îi doare sufletul? Trebuia atunci să deschidă ochii şi să nu îşi bată joc de averea municipiului. Erau majoritari în Consiliul Local, aveau preşedinte al Consiliul Judeţean, aveau primar în municipiu. Dacă eu nu mă luptam, dacă nu declanşam acel scandal Filarmonica şi astăzi era a d-lui Ţânţaş”, a mai adăugat edilul.

Potrivit acestuia, s-a făcut o evaluare a Daciei, estimată la 3.065.000 de euro, și s-a discutat cu Consiliul Județean despre cumpărarea clădirii, luarea unui credit pentru cumpărare, reabilitarea de fonduri europene. 

20 comentarii

  1. mihai Răspunde

    Primare, lasa-ne si dute de-ti iriga gatul cu tulburel in Oltenia natala, afirma-te acolo cu diagnostice de acest gen, sau pastreaza-le pentru militarii ce-ti sapau grdina in schimbul a doua zile de concediu de odihna. Faci aluzii la niste oameni mult peste tine, si ca intelect si ca pregatire si ca verticalitate, deci ciocul mic si fa joc de glezna langa secretara ce redacteaza la dictare raspunsul tau la interpelari. Dottore,

    • Sandu Răspunde

      Ati sosit domnule Primar ? Si deja aruncati cu invective in presa. Bogata activitate mai aveti, pe care sustineti ca o faceti in folosul “contrubuabililor” ca de obicei. Mai sa fie ! da prosti ne mai credeti. Nu sunteti capabil de un comportament civilizat, si de un limbaj politicos. Pai nu, pentru ca sunteti cu musca pe caciula. Dar noi mai avem rabdare, mai este foarte putin pana cand o sa zburati cu fulgi cu tot imoreuna cu toti politrucii pusi in functii publice.

  2. ponta presedinte Răspunde

    Exact cum era de asteptat:))) Lipseste saptamani intregi simulacrul asta jalnic de primar iar cind se intoarce jigneste, arunca invective si ii face pe altii incompetenti Coica CostelDorel, stii ca nimeni din partidul rau nu da doi bani pe tine, asa-i?

  3. prince Răspunde

    Te apuca voma numai cand il vezi pe hotul asta ,un nimic care a trisat toata veata lui,fiind un mincinos si un om fara caracter.
    DEMISIA INAINTE CA ORGANELE ABILITATE SA ISI FACA TREABA ADICA SA APLICE LEGE,OLTENE..

  4. Andrei Răspunde

    Primarul comisionar s-a întors din China unde s-a distrat de minune cu superinteligentul Dani Babut si cu secretarele sexy iar sosind acasă își dă seama că nici propriul partid nu-l mai sprijină, li este jenă de atâtea prostii inventate, jigniri, amenințări. Doctoril in loc să dea explicatii despre lucruri IMPORTANTE aruncă gunoiul pe consilieri.

    Ratiu, Albu, Lang, Masculic, Butca luați atitudine!!!!!

  5. cosmin Răspunde

    Coica este un primar fara viziune,nu are un proiect general de dezvoltare a municipiului.
    Orasul arata dezastros;,este un oras “negru-plin de smoala” gropi la tot pasul,praful acopera masinile,cladirile se degradeaza,zona centrala este in paragina,locurile de munca inexistente.
    Unde sunt promisiunile pe care le-ati facut in genunchi in 2012 doar ca sa primiti voturi,iar.acum fugiti si intoarceti spatele celora care au fost alaturi de dv in campanie.
    Podul si centura au fost in topul realizarilor pe care urma sa le aveti in acest mandat,iar dv ne-ati oferit circ, injurii, minciuni si un oras uitat de primarul care face turul lumii pe bani publici ca si un muribund care se leaga de orice clipa pt a mai profita putin din dulcele ban public .
    Eu sunt profund dezamagit de dv ,fiind in perceptia mea cel mai nepriceput si dezinteresat primar pe care l-a avut orasul .

  6. Vasile Răspunde

    NICIODATA in istoria orasului sau a Romaniei nu si-a permis un primar un comportament astfel de penibil ca primarul Coica. Nici Piedone sau Oprescu nici Anderco sau Ilyes nu si-au permis asa ceva!!!!
    Coica nu se ocupa de oras doar in “delegatii” strabate globul in lung si-n lat. Cand vine acasa incepe scandalul “paine si circ” pentru populatie. Dezastru.

  7. Tarcau_ionel Răspunde

    Coica a promis, prin Contractul cu satmarenii, multe si nu a facut nimic! .
    Iata o parte din promisiuni:
    1. A promis înfiinţarea unui Fond de Dezvoltare, finanţat din veniturile Primăriei şi dedicat proiectelor care conduc la crearea de noi locuri de muncă în municipiu. Realizat: ZERO
    2.În acelaşi domeniu poate fi inclusă sprijinirea afacerilor start-up, dar şi asigurarea unor facilităţi pentru afacerile pornite de sătmărenii care se întorc din străinătate. Realizat: ZERO
    3.După modelul aplicat de primarul Constanţei, Radu Mazăre, candidatul USL doreşte să construiască şi la Satu Mare un număr de 1.044 locuinţe pentru tineri, dar şi locuinţe sociale pentru cei cu venituri mici. Realizat: ZERO
    4.În ceea ce priveşte izolarea termică a blocurilor, ce a provocat multe polemici între contracandidaţi, Dorel Coica a anunţat că acestea se vor realiza atât prin proiecte depuse în cadrul Programului Operaţional Regional, cu finanţare europeană, cât şi cu sprijinul Guvernului, el având mai multe discuţii pe tema aceasta chiar cu premierul Victor Ponta, care l-a asigurat de întregul său sprijin în realizarea acestor investiţii.
    Realizat: ZERO

    5.Ne mai propunem reabilitarea tuturor spaţiilor culturale ale oraşului în parteneriat cu Consiliul Judeţean (Muzeu, Teatru, Filarmonică, Bibliotecă, Centru cultural) şi construirea unei săli polivalente. O astfel de construcţie ar avea un rol important pentru stimularea sportului de performanţă din Satu Mare şi pentru comunitatea sătmăreană în ansamblul său. Tinerii trebuie să aibă posibilitatea de a face sport la cel mai înalt nivel. Realizat: ZERO

    7.În program am şi înfiinţarea Universităţii de joburi. Primăria va încheia parteneriate cu agenţii economici, prin care se va obliga să asigure plata pentru instruirea forţei de muncă în acord cu necesităţile firmelor care vor crea locuri de muncă.
    Realizat: ZERO

    7.Apoi, avem în vedere asfaltarea tuturor străzilor de pământ şi introducerea canalizării şi a apei potabile în toate zonele unde acest lucru nu este realizat, reabilitarea arterelor principale ale oraşului, cu prioritate a celor patru drumuri de acces, precum şi îmbunătăţirea aspectului vizual al intrărilor în oraş, eliminarea şi asanarea’petelor negre’ din municipiu (Cubic, Ostrov, Vulturului, Pescăruş, Zona căii ferate, Zona IPL etc.).
    Realizat: ZERO

    8.În privinţa nivelului taxelor şi impozitelor, cred că se poate aplica o reducere parţială peste un anumit plafon. Acest lucru va fi realizat pe o perioadă predeterminată până la intrarea pe profit a investiţiilor în discuţie, 3-5 ani în funcţie de natura investiţiei şi mărimea acesteia.
    Realizat: ZERO

    9.Am mai multe proiecte pentru sistemul de sănătate pe care le puteţi studia în oferta electorală, unul dintre acestea fiind introducerea municipiului Satu Mare în circuitul turistic balnear având în vedere potenţialul natural pe care îl avem, apa termală de o foarte bună calitate terapeutică.
    Realizat: ZERO

    10.Astfel, persoanele care vor înfiinţa prima firmă vor fi sprijinite de Primărie cu programe de instruiri pentru derularea unei afaceri. Primăria va analiza posibilitatea de garantare a creditelor contractate în afacerile start-up. În cadrul unui incubator de afaceri, Primăria va aloca spaţii comerciale cu titlu gratuit pentru primii doi ani de la înfiinţarea firmei sau până la atingerea unei cifre de afaceri de 100.000 euro. Mai doresc crearea de locuri de muncă în turism. Primăria va executa lucrările edilitare necesare pentru reabilitarea bazei balneare şi va promova această resursă locală pentru reintroducerea oraşului Satu Mare în circuitul turistic. Un alt proiect este Satu Mare IT Valley: Parc Informatic în Satu Mare pentru producţia de software pentru pieţele din Vest. Primăria se va implica în garantarea creditelor, oferirea de asistenţă tehnică şi financiară şi promovarea produselor companiilor de soft pe plan extern. Companiile de IT vor asigura toate produsele de software necesare Primăriei Satu Mare, în vederea informatizării serviciilor publice. Totodată, vom acorda facilităţi pentru afacerile pornite de românii care se întorc din străinătate. Primăria va realiza o schemă progresivă de facilităţi pentru sătmărenii care se repatriază după minim trei ani şi realizează un plan de investiţii de minim 10.000 de euro în orice domeniu.
    Realizat: ZERO

  8. mihaitza Răspunde

    Dottore lasa-ne, Dottore. Ia-ti stalpii de pe Goga, citymanagerul si mergeti tot inainte..pana in China. Acolo sigur au mare nevoie de oameni care sa le stopeze cresterea economica si sa le puna la pamant infrastructura. Si….sa le dea zile de concediu medical la subofiteri pentru cate o zi de prasit la gradina.

  9. Ardelean Radu Răspunde

    Multi care bateti din gura pe aici, l-ati votat pe Coica …cam repede v-ati lamurit ca nu face nimic

  10. florica Răspunde

    Acest individ pe langa ca nu are caracter, nu are nici un gram de materie cenusie. Pe langa domnii pe care i-a jignit, el se poate ascunde….de exemplu in China

  11. polis f Răspunde

    cica va zbura din patid pinochio din poza….., asa se aude , in rest toti care l-ati votat va meritati soarta

  12. gicu Răspunde

    Umplii pe toti cu ,,zoaie” doctor securrist!

  13. Ianos Răspunde

    Oltean nesimtit! Nu am avut irigatie cerebrala? Bine ca am avut cand ti-am votat toate porcariile! Care? Le sti tu foarte bine, daca le-ai uitat ti le vom reaminti curand!

  14. orasul nostru Răspunde

    ma oltean imputit , pleaca ma in tigania aia din oltenia si lasa-ne oltean imputit,

  15. Calin Răspunde

    Face exact ce a facut si Ceausescu, merge in china si vine cu idei idioate si comuniste acasa pe care vrea sa le aplice la noi. In china si in ziua de azi e comunism, poate olteanu scoica vrea sa refaca comunismul si la noi.

  16. floarea soarelui Răspunde

    Nu stiu de ce injurati atata…sincer niciunul dintre consilierii locali ..daca era vreunul primar ..nu facea mare branza..numai gura e de ei…Unii chiar au bani..si au avut ..si n-au ajutat pe nimeni..doar pe ei…mai bine si-ar vedea de afacerile lor decat sa se certe mereu in sedinte.V-as vedea eu cum v-ati simtii sa preluati fraiele Primariei in conditiile in care la acel moment sacul a fost gol..gratie lui ILYES care a avut grija sa faca imprumuturi peste imprumuturi…Si sincer Coica e satul de ineptiile tuturor…Daca nu stiti, nu vorbiti.Ce naiba a facut de ex Ilyes in 16 ani?

    • Sat_mar Răspunde

      du te atunci si …

    • Andrei Răspunde

      Ilyes a fost de 10 ori mai profesionist decat acest pacalici in fruntea Primariei. Proiectele care se inaugureaza acum sunt cele începute de el: Teatrul, Casa Mestesugarilor, Solidaritatii etc. da spune-mi tu mie ce a facut Coi Ca in acesti 2ani?????? In afara de scandal si excursii. NIMIC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.