Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Sătmărence la Şcoala Politică de Vară a Femeilor Social Democrate

scoala (1)In perioada 22-24 august s-a desfasurat la Mamaia,  Scoala Politica de Vara a Femeilor Social Democrate, confirmandu-si statutul de cea mai puternica organizatie politica de femei din Romania.

Participarea a fost numeroasa, fiind invitate femei social democrate din toate judetele din tara. Din partea OFSD Satu Mare au participat Motoc Mihaela Motoc, Alina Chis si Mariana Salajean.

La dezbateri au fost coordonate de d-na presedinte a OFSD, Rovana Plumb, secretarul general Maria Lazar, secretar executiv Elena Farcas si Viorica Dancila europarlamentar. Gazda evenimentului a fost presedinta OFSD Constanta, Mariana Gaju. Presedintele PSD, Victor Ponta a subliniat importanta rolului femeii in politica, aducand aprecieri pentru solidaritatea si implicarea acestora in diferite actiuni sustinute la nivel national. Totodata,Victor Ponta a mentionat realizarile din functia de prim ministru ce au ajutat la relansarea economiei. Sub guvernarea sa, România a reusit să atragă într-un an mai multe fonduri europene decât în cei patru ani ai Guvernului Boc. A obţinut creştere economică, a reîntregit salariile tăiate de guvernarea lui Traian Băsescu marind salariul minim pe economie cat si  pensile si a dezvoltat programe care sustin crearea de locuri de muncă.

Discutiile au fost canalizate pe semnificatia Scolii de vara a femeilor din PSD, pe instrumente de marketing politic, bune practice de activitati specifice organizatiei de femei s.a. Organizatiile din tara au fost felicitate pentru eficienta cu care valorifica potentialul organizatiei precum si pentru succesele inregistrate in actiuni politice de impact.

 Sursa: Biroul de presa a PSD

2 comentarii

  1. Greta Garbo Răspunde

    Ce a realizat PSD? NIMIC! TAXELE URCA PE ZI CE TRECE! ELENA UDREA PRESEDINTE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.