Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Trei accidente provocate de persoane fără permis

accident

accident

În data de 09.08.2014, în jurul orei 15.30, B. Nicu de 23 ani conducând un autoturism marca BMW pe str. Principală din localitatea Trip, l-a acroșat în timpul manevrei de depășire pe F. Gheorghe de 62 ani, care se deplasa pe un moped în aceeași direcție de mers. În urma accidentului a rezultat rănirea acestuia din urmă.

Sosiți la fața locului polițiștii au constatat că F. Gheorghe nu poseda permis de conducere de nicio categorie.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În prezent cercetările continuă față de B. Nicu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, respectiv conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere față de F. Gheorghe.

           În data de 08.08.2014, ora 10.20, în timp ce conducea pe str. Băilor din localitatea Vama un motociclu neînmatriculat marca Suzuki și fără a poseda permis de conducere, B. S. de 17 ani a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp de curent aflat pe partea stângă a direcției de mers, în afara părții carosabile.

          Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice și conducere fără permis.

          În data de 09.08.2014, în timp ce conducea un autoturism marca Volkswagen, pe str. Petru Maior din Tășnad, fără a poseda permis de conducere, M. Iosif de 22 ani, pe fondul neacordării de prioritate în intersecție, a intrat în coliziune cu autoturismul marca Volkswagen condus de către C. Iosif.

În prezent autorul accidentului este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Sursa: Poliţia Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.