Ultima actualizare: azi, 16:37

Locale

Trei persoane rănite în două accidente de circulaţie

accident Marţi pe raza judeţului Satu Mare au avut loc 2 evenimente rutierte soldate cu 3 răniţi uşor.

   Ieri, în jurul orei 20.30 poliţiştii rutieri negreşteni au fost solicitaţi să intervină pe raza localităţii Bixad unde s-a produs un eveniment rutier. La faţa locului oamenii legii au stabilit împrejurările în care s-a produs evenimentul. Un elev de 16 ani, din localitate fără a deţine permis de conducere de nici o categorie a condus motoscuterul marca Piaggio, care era neînmatriculat şi neînregistrat, iar pe fondul conducerii imprudente a pătruns pe contrasens intrând în coliziune frontală cu autoutulitara marca Mercedes care circula regulamentar din sens opus apoi a ricoşat în motoscuterul marca Honda condus de un tânăr în vârstă de 17 ani care de asemenea nu poseda permis de conducere de nicio categorie. În urma evenimentului a rezultat accidentarea uşoară a conducătului mopedului care a produs evenimentul şi a unui pasager care se afla pe acest moped.

    Conducătorilor implicaţi în eveniment le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

     Azi noapte , în jurul orei 00.00, poliţiştii rutieri din Negreşti au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că pe raza localităţii a avut loc un eveniment rutier.

    Deplasându-se la faţa locului , după efectuarea cercetărilor, poliţiştii au stabilit că Andrei C., în vârstă de 20 de ani, a condus autoturismul marca VW pe strada Gara Nouă iar la intersecţie cu strada Victoriei nu a acordat prioritate de trecere autoturismului marca Mitsubishi , condus regulamentar de către Iacob D.

 În urma evenimentului a rezultat accidentarea gravă a conducătorului autoturismului marca VW.

   Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, le au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

     În cele 2 cazuri poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: Poliţia Satu Mare                   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.